Noel Günü Bitcoin GOD Çatallanması Geliyor

Bitcoin GOD kripto parası doğumu ve jesusSon dönemde Bitcoin benzeri kripto paraların sayısı artıyor. Ufukta da yeni Bitcoin çatallanmalarının olacağı tahmin ediliyor. Bu bağlamda Noel günü Bitcoin God ve BCash kripto paraların faaliyete geçmesi bekleniyor.

Bitcoin’in geçtiğimiz aylarda yoğunluk sebebiyle ikiye bölündüğüne şahit olunmuştu. Bitcoin Cash şeklinde ikiye bölünen Bitcoin’in yeni örnekleri son dönemde gündemi meşgul ediyor. Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond ve benzerleri konuşulurken son dönemdeki iddialar Bitcoin God’un kripto para piyasasına gireceği yönünde.

Bitcoin GOD’un mantığı diğer alt coinlerle aynı. Bitcoin zincirinden ayrılıp meydana getirilecek olan Bitcoin GOD, daha sonra aynı Bitcoin Cash gibi ayrı bir kripto para haline dönüşecek.

Yatırımcı Chandler Guo Bitcoin GOD’u kullanacak yeni bir çatallanma başlattığını belirtti. Projenin 25 Aralık’ta başlatılacağını belirten Guo, ön hazırlık aşamasının olmadığını dile getirdi.

Guo’nun Twitter üzerinden yaptığı bu açıklama ilk önce takipçileri tarafından ciddiye alınmadı. Guo’ya bir takipçinin bunun bir şaka olup olmadığını sordu. Guo da detaylı bir şekilde projeyi anlattı. Açıklamalara göre 21 milyon üretilecek olan Bitcoin GOD’un herkes tarafından ilgi toplaması bekleniyor.

Bitcoin GOD’un Yanında Bcash de Gündemde

Yapılan açıklamalara göre Bitcoin çatallanmaları Bitcoin GOD ile sınırlı kalmayacak. Github’dan yapılan açıklama ile Bcash’in de Aralık sonu itibariyle kripto para dünyasındaki yerini alması bekleniyor.

Github, 1 Aralık’ta resmi olarak çalışmalara başladı. Ancak Bcash’in duyurusu yaklaşık 4 ay önce Bitcoin Cash’in dünyaya gelmesiyle yapılmıştı.

Bcash’in Zcash’in gizlilik teknolojisi ile Bitcoin’i birleştiren bir sistem olarak tanımlanıyor. Hem Bitcoin GOD hem de Bcash’in akıbetinin ne olacağı, kazançlı olup olmayacağı haliyle bilinmiyor. Bu alandaki bazı kişiler bu gelişmelerden memnunken Bitcoin Cash dünyası ise Bcash’in Bitcoin Cash’e bir saldırı maksadı taşıdığına inanıyor. Kripto para dünyasındaki gelişmeler hız kesmeden önümüzdeki haftalarda da devam edeceğe benziyor.

Etiketler:

Yorum Yap