Sorare İngiltere Premier Lig ile Anlaşma İmzaladı

Sorare İngiltere Premier Lig ile Anlaşma İmzaladıEthereum tabanlı fantezi spor platformu Sorare, İngiltere Premier Lig ile anlaşma imzaladı. Her geçen gün biraz daha büyüyen Sorare’nin imzaladığı bu anlaşma, İngiltere Premier Lig ekiplerinin de oyuna dahil olması anlamına geldi.

Her geçen gün büyüyen MLB ve NBA ile çıtayı biraz daha yükselten Sorare, fantezi spor platformlarından biri. Fransa merkezli başarılı şirketin Bundesliga ve Serie A başta olmak üzere birçok futbol ligi ile anlaşması bulunuyor. Başarılı şirket, geçtiğimiz günlerde bu anlaşmalara bir yenisini ekledi ve İngiltere Premier Lig ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşmayla İngiltere Premier Lig’den 20 takım Sorare’ye dahil oldu.

NBA ve MLB ile ABD Pazarına Adım Atıldı

Futbol bilginizi nakde dönüştürebileceğiniz platformlardan Sorare, geçtiğimiz aylarda NBA ve MLB ile anlaşma imzalamıştı. Böylece basketbol ve beyzbolda da yatırımcıları kendine çeken Sorare, İngiltere Premier Lig ile anlaşarak ne denli büyüdüğünü gözler önüne serdi.

İngiltere Premier Lig’den önce Liverpool ile anlaşma imzalayan Sorare, ardından lig yönetimi ile anlaşarak 20 kulüpten birçok oyuncunun NFT kartlarını satışa sundu. Yatırımcılar bu kartları satın alarak oyundan kazanç elde etmeye çalışabilir.

Sorare Hakkında

Güvenilir şirketler arasında yer alan Sorare, NFT ile fantezi sporun birleşimi şeklinde biliniyor. Sorare’de futbol, basketbol ve beyzboldan birçok oyuncunun NFT kartlarını satın alabiliyorsunuz. Satın aldığınız kartlarla yarışmalara girebileceğiniz gibi aldığınız oyuncunun iyi performans göstermesini bekleyerek satış yaparak kazanç elde edebilirsiniz.

Türkiye Süper Ligi kartlarının da olduğu Sorare, dünyanın en büyük fantezi spor platformlarından birine dönüştü. Öte yandan oyunun halen gelişim aşamasında olduğunu da söylemek mümkün. Zira Sorare’nin sık sık kural değişikliğine gittiği biliniyor.

İngiltere Premier Lig, Norveç Eliteserien, Danimarka Superliga, İtalya Serie A, İspanya La Liga, Portekiz Liga NOS, Türkiye Süper Ligi, Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve daha birçok ligden oyuncuların NFT kartlarını Sorare’de bulabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde Sorare’nin sürprizlere devam etmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap