Sorare 2022 Yılındaki Yeniliklerini Duyurdu

Sorare 2022 Yılındaki Yeniliklerini DuyurduEthereum tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, 2022 yılındaki yeniliklerini duyurdu. Her geçen gün biraz daha büyüyen ve Türkiye’de de hatırı sayılır miktarda üyesi bulunan Sorare, daha da büyüyeceğinin sinyallerini verdi.

Türkiye’de birçok kişinin oynadığı fantezi futbol oyunu Sorare, 2022 yılında imza atacağı yenilikleri duyurdu. Yeni anlaşmalar imzalanacağının sinyallerini veren Sorare, oyunlar bazında da birtakım değişikliklere gidiyor.

Düşük Bütçelerle Takım Kuranlara Müjdeler

Sorare’nin Ethereum tabanlı olması haliyle Türkiye’deki birçok kişiyi oyundan uzak tutuyor. Ethereum fiyatındaki dalgalanmalar için hesabı euro veya dolara endeksleme özelliği gelecek. Böylece 150 dolar yatırım yaptığınızda Ethereum fiyatındaki değişmelerden etkilenmek istemiyorsanız hesabınıza dolara endeksleyecek ve bu şekilde oyun oynayacaksınız.

Ayrıca haftalık özel ödüllü turnuvalar Sorare kullanıcılarını bekliyor. Her hafta ortalama skoru düşük oyuncularla katılabileceğiniz turnuvalara adım atabilecek ve burada değeri 25.000 euroya kadar çıkan kartlar kazanabileceksiniz.

Sorare Mobil Uygulama Geliyor

Sorare’nin bir diğer yeniliği ise mobil uygulama oldu. Yakın zamanda Android ve iOS cihazlar için bir uygulama sunulacak ve Sorare’nin belki de en büyük eksiği giderilecek. Uygulamanın beta versiyonun yakın zamanda aktif olacağı açıklandı.

J League ve MLS ile Yeni Anlaşmalar İmzalandı

2021 sezonu için La Liga, Belçika Pro League, Eredivise, Serie A, Türkiye Süper Ligi, İsviçre Süper Ligi, MLS, Japonya J-League, Güney Kore Ligi gibi liglerden takımlarla anlaşması bulunan Sorare, bu anlaşmaların ikisini 2022 yılı için yenilediğini duyurdu. J-League ve MLS’te 2022 kartları açık arttırmada satışa sunuldu.

Yeni kartların dizaynı da değişti. Daha modern bir görünüme kavuşan bu kartların, önümüzdeki sezon farklı liglerde de sunulması bekleniyor.

Nadir Kartların Yer Aldığı Turnuvalarda Kural Değişikliği

Sorare’nin açıkladığı son yenilik Nadir kartlarla katılabileceğiniz turnuvalarda karşımıza çıktı. Bu turnuvalarda değeri bulunmayan Common kartlardan 1 tanesini kullanabiliyordunuz. Yeni sezonla beraber artık bu kartların kullanımına izin verilmeyecek ve 5 adet Nadir kart gerekecek. Bu da Nadir kartlarda özellikle kaleci fiyatlarının artması anlamına geliyor.

Geçtiğimiz aylarda kadın liglerinin gelişimi için Serena Williams’ın da dahil olduğu Sorare topluluğu, her geçen gün biraz daha büyüyor. Önümüzdeki yıllarda Sorare’nin adından daha sık söz ettirmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap