OnlyFans Ukrayna’ya 500 Ethereum Bağışladı

OnlyFans Ukrayna’ya 500 Ethereum BağışladıYetişkin içerik platformu OnlyFans, Ukrayna’ya 500 Ethereum bağışladı. Şirket, Ukrayna’ya desteklerinin devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Ukrayna’ya dünyanın çeşitli yerlerinden yardım yağıyor. Özellikle kripto paralarla yardım toplamaya çalışan birçok kuruluş mevcut. UkraineDAO da bunlardan biri. Çeşitli yerlerden yardım alan UkraineDAO, son yardımını OnlyFans’dan aldı.

Yetişkin içerik platformu OnlyFans, Rusya işgali sırasında Ukrayna’yı desteklemek için bağış toplayan merkezi bulunmayan özerk bir kuruluş UkraineDAO’ya yaklaşık 1.3 milyon dolar değerinde 500 Ethereum (ETH) bağışladı.

OnlyFans temsilcisi yaptığı açıklamada bağışın, Ukraynalı ve Amerikalı sahibi Leonid Radvinsky liderliğindeki şirketin Ukrayna’yı desteklemek için yardım çabalarının bir parçası olduğunu söyledi.

Şirket, şu ana kadar ülkeyi destekleyen çeşitli insani yardım çabalarına 5 milyon doların üzerinde bağış yaptığını ve 15 Mart tarihinde göndermeyi planladıkları 1 milyon dolarlık ek bir bağış olduğunu açıkladı.

Ami Gan Yardımla İlgili Açıklama Yaptı

OnlyFans CEO’su Ami Gan, yardımla ilgili açıklamalarda bulundu. Ukrayna halkına destek vermeye odaklandıklarını belirten Gan, şu ifadeleri kullandı:

“Bu trajik olaylar, içerik oluşturucu topluluğumuzun üyeleri de dahil olmak üzere bireyler üzerinde korkunç bir etki yarattı. Ukrayna ile güçlü kişisel bağlarımız göz önüne alındığında, bizler kim olduğumuza uygun bir şekilde Ukrayna halkına yardım ve destek sağlamaya odaklanmak istedik.”

50 Milyon Doların Üzerinde Yardım Geldi

Rus sanat kolektifi Pussy Riot ve NTF stüdyosu Trippy Labs tarafından kurulan UkraynaDAO, Şubat ayında Ethereum ve Bitcoin adreslerini paylaştıktan bu yana 50 milyon doların üzerinde kripto bağışı alan Ukrayna hükümetinin önde gelen bir kripto bağışçısı oldu.

Ukrayna’ya yardımların önümüzdeki günlerde de kripto para odaklı devam etmesi bekleniyor. Öte yandan Ukrayna’nın kripto para borsalarından Rusya’ya transferleri durdurmasını istediği de biliniyor. Rusya – Ukrayna savaşı devam ettikçe kripto paraların kullanımı gündemi meşgul etmeye devam edeceğe benziyor.

Etiketler:

Yorum Yap