Sorare Nedir? – Sorare Para Kazanma Adımları

Sorare Nedir? - Sorare Para Kazanma AdımlarıGlobal fantezi futbol oyunu Sorare hakkında merak edilen birçok konu bulunuyor. Sorare nedir? Sorare para kazanma adımları ve daha birçok konuya bu yazımızda açıklık getireceğiz.

Sorare, Ethereum tabanlı global fantezi futbol oyunudur. Clement Lenglet, Gerard Pique ve Antoine Griezmann gibi isimlerin de oynadığı Sorare’de amaç ETH ile oyuncu kartları almak ve bu oyunculardan bir takım oluşturmak. Oluşturduğunuz takımdaki oyuncuların o hafta gösterdiği performansa göre puanlar ve ödüller sizlerin oluyor. NFT ile fantezi futbol karışımı şeklinde de tanımlanan Sorare’nin önümüzdeki dönemde Türkiye’de daha da popüler olması bekleniyor.

Sorare’de Para Kazanmak Mümkün mü?

Türkiye piyasasında yavaş yavaş popülerliğini arttıran Sorare’de para kazanmak için farklı stratejiler izleyebilirsiniz. Sorare’de para kazanmak için takip edilebilecek stratejiler şu şekilde:

  1. İyi Takım Kurup Yarışmalarda Başarı Elde Etmek: Sorare’de ilk plan iyi takım kurmak olmalı. İyi oynayan oyunculardan oluşan bir takım kurmanız durumunda yüksek puanlar alacak ve büyük ödüllerin sahibi olacaksınız. Haftada iki turnuvanın yer aldığı Sorare’de ödüller kartların değerine göre değişiyor. Sınırlı kartlarda 1’incilik ödülü 600 avro civarında. Nadir, çok nadir ve eşsiz kartlarda ödüller artıyor ama nadir, çok nadir ve eşsiz kartlarda rekabetçi takım kurmanın maliyeti de oldukça fazla.
  2. Oyuncu Al-Sat Yaparak: İkinci adımda oyuncu al-sat yapmayı deneyebilirsiniz. Şu an iyi oynamayan oyuncuların değeri genellikle düşük. Bu oyunculardan potansiyeli yüksek olduğuna inandığınız bir oyuncu varsa ucuzdan bu oyuncuyu alabilirsiniz. Oyuncu sizin tahminlerinizdeki gibi takımında forma şansı bulup, bu şansı da iyi kullanırsa oyuncunun değeri artacaktır. Siz de piyasada satış yaparak bu oyuncudan kazanç elde edebilirsiniz.

Sorare Airdrop İhtimali

Sorare, her geçen gün biraz daha popüler olmayı başarıyor. Griezmann, Pique ve Lenglet gibi ünlü futbolcular da bu oyunun bir parçası. Geçtiğimiz aylarda ilk 50 milyon dolar, daha sonrasında da 532 milyon dolarlık bir yatırım aldılar. Bu da Sorare’nin token çıkarabileceğini yatırımcılara düşündürtüyor. Sorare’nin token çıkarması durumunda airdrop verme ihtimali de son derece yüksek.

“Airdrop ne şartlarda verilir?” sorusuna şu an için net yanıt vermek kolay değil. Ancak bu denli yüksek miktarlar yatırım alan bir projenin airdrop vermesi durumunda kullanıcıları memnun etmesi çok olası.

Etiketler:

Yorum Yap