Sorare Türkiye’deki Etkinliğini Arttırmak İstiyor

Sorare Türkiye’deki Etkinliğini Arttırmak İstiyorFantezi futbol oyunu Sorare, Türkiye’deki etkinliğini arttırmak istiyor. Ethereum tabanlı fantezi futbol oyunu, son dönemde ünlü Youtube kanallarına reklam vermeye başladı.

Dünyanın dört bir yanında keyifle oynanan Sorare fantezi futbol oyunu, Türkiye’deki etkinliğini arttırmak istiyor. Her geçen gün biraz daha fazla kişiye ulaşan oyun, Türkiye’deki başarılı futbol Youtube kanallarına reklam veriyor. Peki, Sorare nedir?

Sorare Nedir?

Daha önce Sporx fantezi futbol ve benzeri oyunları oynayan sporseverler, Sorare’ye kısa sürede alışacak. Oyunda futbolcuların Ethereum tabanlı kartları bulunuyor. Dilerseniz piyasadaki kartları satın alabiliyor, dilerseniz de farklı oyuncuların satışa çıkardığı kartlara teklif verebiliyorsunuz.

Elinizdeki kartlarla 5 kişiden oluşan bir takım kuruyorsunuz. Kurduğunuz takımdaki oyuncuların gerçek hayatta gösterdiği performansa göre puanlar topluyor ve ödüllerin sahibi oluyorsunuz.

Sorare Türkiye hesabının da yakın zamanda aktif olması bekleniyor. Böylece Türkiye’deki meraklıları için daha açıklayıcı bilgiler paylaşılacak. Sorare’yi kısaca tanımlamak gerekirse; Sorare NFT ve fantezi futbol karışımı bir oyun.

Sorare’de 5 Farklı Kategoride Kartlar Bulunuyor

Sorare oyununda 5 farklı kategoride kartlar bulunuyor. Oyuna başlarken size yaygın kategoride kartlar veriliyor ve bu kartlarla herkesin katılabileceği turnuvalara adım atıyorsunuz. Turnuvalardan kazanabileceğiniz veya piyasadan ETH ile satın alabileceğiniz 4 farklı kategoride kartlar da oyunda yer alıyor.

Sınırlı kartlar, görece daha ucuz kartlardır. Bu kartları satın alıp, ilgili kartlardan oluşan bir takım kurmanız durumunda büyük para ödüllü turnuvalara adım atabiliyorsunuz. Nadir ve çok nadir kartlar da piyasada kendine yer buluyor. Son kart kategorisi ise eşsiz adında karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Cristiano Ronaldo’nun eşsiz kartı, tam 290.000 dolara satıldı. Oyunun çılgınlık boyutuna ulaşması, rakamların ilerleyen yıllarda daha da büyüyebileceğini gözler önüne seriyor.

Sorare Türkiye’de Reklam Vermeye Başladı

Sorare Ekşi Sözlük platformu başta olmak üzere birçok platformda yavaş yavaş popüler oluyor. Şirket, en son Youtube kanallarına reklam vermeye başladı. Sorare’nin reklam verdiği en popüler kanal ise VOLE oldu.

İlerleyen günlerde Sorare’nin Türkiye’de etkinliğini arttıracağı tahmin ediliyor. Öte yandan Türkiye’de gerçek parayla fantezi futbol oyunlarının yasallığı konusunda net bir bilgi yok. Bu yüzden yasal açıdan birtakım sorunlarla da karşılaşılabilir.

Etiketler:

Yorum Yap