Dinamo Kiev NFT Biletlerini Satışa Sunuyor

Dinamo Kiev NFT Biletlerini Satışa SunuyorGeçtiğimiz sezon şampiyon olan Dinamo Kiev, 2021/22 sezonu için ilginç bir hamleye imza attı. Dinamo Kiev, blockchain ortağı Moonwalk tarafından desteklenen 2021 sezonu için NFT biletlerini piyasaya sürmeye karar verdi.

Mircea Lucescu yönetiminde yıllar sonra şampiyon olan Dinamo Kiev, 2021/22 sezonu için blockchain ortağı Moonwalk ile bir girişime imza atmaya karar verdi. Yeni sezonda NFT biletleri satacak olan Dinamo Kiev, bu satışlardan yüksek miktar gelir elde etmeyi hedefliyor.

Haziran Sonunda Biletler Satışa Çıkacak

Haziran sonunda, NFT biletleri Binance NFT pazarında satışa sunulacak. Satış, platformun tanıtımının anısına başlatılan, platformun “100 İçerik Oluşturucu Kampanyası”nın bir parçası. Dinamo Kiev, düzenli olarak koleksiyon ürünleri de dahil olmak üzere NFT satmaya devam etmeyi planlıyor.

Merkezi Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan bir blockchain şirketi olan Moonwalk, bilet girişiminde popüler futbol takımına yardımcı oluyor. Haziran sonunda, NFT biletleri Binance NFT pazarında satışa sunulacak. Moonwalk, Ocak ayından bu yana takımın stadyumunda ve Kiev’de token’lı bir ekosistem içeren takımın dijital ekonomisi üzerinde çalışıyor.

Mark Ginzburg Konu ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

Sezon başında Lucescu’yu göreve getirmesi sebebiyle büyük tepki toplayan Dinamo Kiev başkanı Mark Ginzburg, yeni girişim hakkında açıklamalarda bulundu. Bu girişimin kulübe büyük katkı sağlayacağını belirten Ginzburg, şöyle devam etti:

“Efsanevi kulübün simgesel hale getirilmesi modaya bir övgü değildir ve fırsatçı bir yutturmaca peşinde de koşmaz. İyi hesaplanmış bir stratejimiz var ve net bir hedef izliyoruz: Ukrayna’nın en iyi kulübü olan Dinamo’yu önümüzdeki iki yıl içinde Avrupa’nın en büyük futbolda teknoloji lideri yapmak.”

Moonwalk kurucu ortağı Greg Consiglio ise biletlerin, hayranların NFT oyun hatıralarını toplamasına da izin verecek daha geniş bir ödül ekosisteminin parçası olduğunu belirtti.

Kripto Dünyasına Adım Atan Kulüplerin Sayısı Artıyor

Özellikle son birkaç ayda taraftar token ile birçok kulübün dikkat çektiği ve kripto para dünyasına adım attığı biliniyor. Bazı kulüpler de maaşları Bitcoin ile ödeyerek bu sektöre dahil olmayı seçiyor.

Dinamo Kiev de Moonwalk ile birlikte imza attığı hareketle bu sektöre dahil olan kulüpler arasına eklendi. İlerleyen günlerde farklı kulüplerin de kripto para dünyasına adım atması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap