Beşiktaş Erkek Basketbol Takımının Yeni Sponsoru Icrypex Oldu

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımının Yeni Sponsoru Icrypex OlduKripto para borsalarından Icrypex, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın yeni isim sponsoru oldu. 1.5 yıllık anlaşma ile 1 milyon 300 bin dolar Beşiktaş’ın kasasına girecek.

Kripto para borsalarının spor dünyasını bir reklam aracı olarak kullanması çok eski bir durum değil. Geçtiğimiz yıl, BtcTürk borsası Yeni Malatyaspor’un sponsoru olmuştu. Bu yıl da BtcTürk Türkiye Milli Takımı’nın sponsoru olarak karşımıza çıktı. Bunun yanında Bitexen ile Adana Demirspor arasında bir anlaşma imzalandı. Bu anlaşmalara geçtiğimiz günlerde bir yenisi eklendi. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın yeni isim sponsoru Icrypex oldu. 1.5 yıl boyunca Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın isim sponsoru olarak hizmet verecek olan Icrypex, Beşiktaş’a da anlaşma gereği 1 milyon 300 bin dolar ödeme yapacak.

Galatasaray Mücadelesine Yeni Sponsorla Çıkıldı

Beşiktaş ile Icrypex arasındaki anlaşma, geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş – Galatasaray mücadelesiyle başladı. Hafta içi oynanan FIBA Europe Cup maçlarında da yeni sponsoruyla sahada olan Beşiktaş, 1.5 yıl boyunca Icrypex sponsorluğuyla maçlara çıkacak.

Beşiktaş’ın yeni anlaşmasıyla ilgili Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. 1.5 yılda 1 milyon 300 bin dolar kazanacaklarını belirten Çebi, şöyle devam etti:

“Kripto para son zamanlarda oldukça yaygın ve gelişiyor. Beşiktaş olarak sponsorlarımızın bize verdiği katkıya özen gösterdiğimizi vurgulamak istiyorum. Basketbol takımımızın bu sene ayrı bir vizyon ve sistemle yürüdüğünü ve başarılı olduğunu görmekteyiz. Genç çocuklarımızı Türk basketboluna kazandırmanın gururunu ve keyfini yaşıyoruz. En son basketbolda önemli rakibimiz Fenerbahçe’yi yenmemiz projemizin başarılı olduğunu göstermiştir. Sezon sonuna kadar 400 bin dolar, önümüzdeki sezon da 900 bin dolar gelir bekliyoruz. İhtiyacımız vardı. Basketbol takımının iyi yürüdüğü bir süreçte bu sponsorluğun bize katkı vereceğine inancımız sonsuz. Bu katkının çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum.”

”Bu İş Birliği Bizi Heyecanlandırıyor”

Icrypex yöneticisi Gökalp İçer de anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Anlaşmanın kendilerini heyecanlandığını belirten İçer, şu şekilde devam etti:

“2018 yılında Türk sermayesiyle kurulan kripto para firmasıyız. Birçok yeniliğe imza atmaya devam ediyoruz. Beşiktaş’ın yeni trendler belirleyen ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olduğunu biliyoruz. Bu iş birliği bizi heyecanlandırıyor. Şimdilik basketbol takımı için yola çıkıyoruz. Umarım Beşiktaş’la iş birliğimizi artırarak devam edeceğiz. Bu birlikteliğin iki tarafa hayırlı olmasını ve artarak devam etmesini diliyoruz.”

Etiketler:

Yorum Yap