John McAfee Yeni Kripto Para Çıkarıyor

John McAfee para yakıyorSiber güvenlik girişimcisi ve kripto para sektörünün sıra dışı ismi John McAfee, kripto para çıkaracağını duyurdu. Gizlilik merkezli kripto para birimi üzerinde çalıştığını belirten McAfee’nin çıkaracağı kripto paranın ismi Ghost olacak.

Kripto para sektöründe sıra dışı tahminlerle gündeme gelen John McAfee, yine gündeme gelmeyi başardı. Bu sefer McAfee’nin gündeminde yeni bir kripto para var.

Yeni bir kripto para birimi üzerinde çalışan McAfee’ye göre kripto para birimi, bir proof-of-stake (PoS) konsensüs algoritmasına sahip olacak ve merkezsiz kripto para borsası McAfeeDex’te desteklenecek. McAfee ayrıca merkezsiz borsaların Ghost ile Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimleri arasındaki atomik swapları destekleyeceğini iddia etti.

İşlemler 1 Dakikadan Kısa Sürecek

Projenin web sitesine göre kullanıcılar, işlemlerin arkasında kim olduğunu bilmeyecek ve Blockchain’deki işlemler doğrulanırken sıfır bilgi kanıtları kullanılacak. Ayrıca Ghost işlemlerinin 1 kuruştan düşük bir meblağ karşılığında ve 1 dakikadan kısa sürede işleneceği söyleniyor.

Ghost tokenleri ESH token sahiplerine tahsis edilecek. Web sitesinde verilen referanslara göre ESH tokeni pek likiditeye sahip görünmüyor.

BTC’nin 2020 sonunda 500 bin dolara ulaşacağını söyleyen McAfee, sektörün çılgın isimleri arasında yer alıyor. Bu yılın başlarında McAfee, Bitcoin’in eski bir teknoloji olduğunu iddia ederek fiyat tahmininde de indirime gitmişti. Bu ayın başlarında enteresan girişimci BTC’nin değersiz olduğunu iddia etti.

McAfee Denildiğinde Soluklanmak Gerekiyor

Kripto para sektörü her gün binlerce tuhaflıkla gündeme geliyor. McAfee de bu tuhaflıkların önde giden isimlerinden biri. Sektörün garip ismi McAfee, sıra dışı tahminler, tuhaf borsa reklamları ve daha niceleriyle gündemi meşgul etmeyi başarıyor. Tahminleri ciddiye alınmadığı dönemlerde de enteresan kripto para girişimlerini ortaya atıyor.

Ghost kripto parasının bahsedilen özelliklere sahip olması durumunda ilgi çekmesi muhtemelen ama bu kripto paranın ne zaman piyasaya sürüleceğini veya McAfee’nin bir anda projeden vazgeçip vazgeçmeyeceğini tahmin etmek güç.

Etiketler:

Yorum Yap