Tone Vays’e Göre Bitcoin Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Görebilir

Tone Vays’e Göre Bitcoin Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini GörebilirBaşarılı kripto para analisti Tone Vays, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in geleceğine dair tahminlerini paylaştı. Vays, Bitcoin’in bu momentumu koruması durumunda tüm zamanların en yüksek seviyesini görebileceğini iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan YouTube videosunda konuşan Vays, Bitcoin’in yükselen pazar hakimiyetinin istikrarlı bir artışın sinyali olabileceğini öne sürdü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma olasılığından bahsetti.

”Bitcoin’e Güveniyorum”

Trendin devam etmesi durumunda Bitcoin ile ilgili son derece iyimser olduğunu belirten Vays, önümüzdeki günlerin Bitcoin için ve bu kripto para yatırımcıları için hareketli geçeceğini iddia etti.

“Bu trend devam ettiği sürece Bitcoin konusunda fazlasıyla iyimserim. Bence Bitcoin 10.000 dolara geri çekilecek. Sonrasında tıpkı altın gibi, tüm zamanların en yüksek seviyesine hızla çıkabilir. Hala Bitcoin’e olan güvenim sonsuz. HODL pozisyonuma dokunmuyorum.”

”Tek Bir Engel Var”

Tüm zamanların en yüksek seviyesi beklentisini taşıyan Vays, Bitcoin için son bir engel olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Bu bir başlangıç. Bu trend 10.000 dolar çizgisin üzerinde bitecek gibi görünüyor. Bu da istikrarlı bir çıkış için trend çizgisi kırılmasının ilk adımıdır.”

Bitcoin Tahminleri Nasıl Okunmalı?

Bitcoin ile ilgili yıllardır onlarca kişinin kimi zaman tutan kimi zaman da tutmaya hiçbir şekilde yaklaşmayan tahminleri oldu. Bu tahminleri yapan kişilerin bilimsel verilerden yararlandığını ve bu şekilde tahminler oluşturduğunu biliyoruz. Ancak bu tahminleri yapan kişilerin her zaman iyi niyetli olmadığı görülüyor.

Bitcoin 100.000 dolar olacak, Bitcoin rekor kıracak ve benzeri şekillerde çıkan haberlerin ardından birçok kişi Bitcoin satın alıyor ve bu satın alma işleminin ardından Bitcoin’in fiyatı çoğu zaman düşüyor. Yaklaşık 3-4 ay önce benzer bir şey yaşanmış ve Bitcoin 30.000 TL’ye kadar gerilemişti.

Benzer bir durum tam tersi için de örnek verilebilir. Bitcoin batıyor, Bitcoin 1 dolara düşecek ve benzeri haberler yapıldığında birçok kişi Bitcoin’i elinden çıkarıyor ve akabinde Bitcoin’in değeri artıyor. Bu tarz haberleri biraz da bu gözle okumanın doğru olacağı kanaatindeyiz.

Etiketler:

Yorum Yap