John McAfee Enteresan Bitcoin Yorumlarına Yenisini Ekledi

John McAfee Enteresan Bitcoin Yorumlarına Yenisini EklediKripto para dünyasının sıra dışı isimlerinden John McAfee, Bitcoin hakkında yaptığı yorumlara bir yenisini ekledi. Bitcoin’i “Çöp Coin” olarak nitelendiren McAfee, Bitcoin’in tarih olacağına inanıyor.

Kripto para dünyasında birçok farklı isim bulunuyor. Çelişkili, bilgiden uzak, ofansif ve benzeri şekillerde yorumlar yapan birçok isim karşımıza çıkıyor. Bu isimler arasında biri var ki hepsinden daha da farklı. Bu isim John McAfee. Birçok kişiye göre bu alandaki “deli” isimlerden biri olan McAfee, sık sık gündeme gelecek açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamaların zaman zaman kendiyle çelişmesi de McAfee’nin inandırıcılığının ortadan kalkmasına sebep oluyor.

McAfee’nin geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında yaptığı yorumlardan biri, yine gündem oldu. Kripto para dünyasının sıra dışı ismi McAfee, yaptığı yorumda Bitcoin’in berbat bir coin olduğunu ve ilerleyen yıllarda birçok kripto paranın Bitcoin’in yerini alacağını belirtti. McAfee açıklamasına şu şekilde devam etti:

“BTC ilk olabilir ama bugün sadece eski bir teknolojiden ibaret. Yeni Blockchain’lerin gizliliği, akıllı sözleşmeleri, dağıtık uygulamaları ve daha fazlası var.

McAfee’den Son Birkaç Yılda Çelişkili Açıklamalar Geliyor

Birçok kişinin McAfee’yi artık ciddiye almamasının temel sebebi McAfee’nin her seferinde bir önceki açıklamasını tekzip etmesi. Bu açıklama sonrasında da McAfee’ye tepkiler büyüdü. Hatırı sayılır bir kesim, McAfee’ye daha önce yaptığı 1 milyon dolarlık BTC tahminini hatırlattı.

Forbes ile yaptığı bir röportajda kripto uzmanı, Bitcoin’in 2020’nin sonuna kadar sınırlı arz sebebiyle 1 milyon dolarlık bir değere ulaşacağını iddia etmişti.

Sektörün çılgın ismi, görünüşe göre artık Bitcoin ile ilgili aynı fikirleri paylaşmıyor. McAfee’nin artık bir altcoin savunucusu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz zira kendisi Docademic ve Apollo Monero gibi birkaç olumlu açıklamada bulunmuştu. Diğer yandan McAfee’nin bugün yaptığı Bitcoin açıklamalarını yarın reddetmeyeceğinin ve bir anda azılı bir Bitcoin savunucusu olmayacağının garantisi yok. Bu yüzden McAfee yorumlarına bakarak bir kripto paraya yatırım yapmak pek de hayal ettiğiniz sonuçları vermeyecektir.

Etiketler:

Yorum Yap