John McAfee Bitcoin İddiasını Geri Çekti

John McAfee Bitcoin İddiasını Geri ÇektiKripto para dünyasının sıra dışı ismi John McAfee, geçtiğimiz aylarda Bitcoin fiyatı hakkında bir iddiada bulunmuş ve iddianın gerçekleşmemesi durumunda cinsel organını yiyeceğini açıklamıştı. McAfee bu iddiasını geçtiğimiz günlerde geri çekti.

Bitcoin ve kripto para dünyasında sıra dışı bir karakter olarak ün kazanan John McAfee, belli periyotlarla gündemi meşgul etmeyi başarıyor. Geçtiğimiz aylarda Bitcoin ile ilgili bir tahminde bulunan McAfee, Bitcoin’in 2020 yılında 500.000 Dolar değerinde olacağını belirtmişti. Hatta bu iddiasının gerçekleşmemesi durumunda canlı yayında kendi cinsel organını yiyeceğini dile getirmişti.

İddianın Ardından Eli Yükseltti

2020 yılında 500.000 Dolar olarak Bitcoin tahminini yapan ve tuhaf bir iddiayı bu tahminine ekleyen McAfee, yaptığı tahmini birkaç ay sonra güncellemişti. McAfee’nin yeni tahmini Bitcoin’in fiyatının 1 Milyon Dolar olacağı yönündeydi. Cinsel organını yeme iddiasını sabit tutan McAfee, geçtiğimiz günlerde saçmaladığının farkına vardı ve bu iddiasını geri çekti.

”Dikkat Çekmek İçin Yaptım”

McAfee bu açıklamalarının aslında tamamen daha fazla insana hitap edebilmek için düzenlenmiş bir numaradan ibaret olduğunu söyleyerek Bitcoin fiyatı hakkında öne sürdüğü iddiayı geri çekti.

McAfee bunun da ötesinde kripto para dünyasının geleceğinin Bitcoin’de yatmadığını, günümüzde artık Bitcoin’den çok daha gelişmiş kripto paralar olduğunu söyledi. Bitcoin’in ilk kripto para olduğunu ve artık teknolojik açıdan geri kaldığını söyleyen McAfee yeni Blockchain projelerinin akıllı kontrat gibi özellikleri olduğunu vurguladı.

Yeni İddialarla Gündemi Meşgul Edebilir

John McAfee, tuhaf karakteriyle kripto para dünyasının farklı isimlerinden biri. Zaman zaman tuhaf çıkışlarıyla gündemi meşgul eden McAfee, Amerikan başkanlığına aday olacağını da açıklamıştı. İlerleyen haftalarda da McAfee’nin gündemi meşgul edecek girişimlerde bulunacağını şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz.

Etiketler:

Yorum Yap