Binance Avrupa ve Güney Amerika Pazarında Büyümeyi Hedefliyor

Binance Avrupa ve Güney Amerika Pazarında Büyümeyi HedefliyorDünyanın en büyük kripto para borsası olarak görülen Binance, dünyanın dört bir yanında hizmet vermeyi planlıyor. Bu plan doğrultusunda yeniliklere imza atan şirket, J.P Morgan Hukuk ve İcra Müşaviri Josh Goodbody’i işe aldı.

Türkiye’de ve dünyanın birçok bölgesinde en çok tercih edilen kripto para borsası olarak bilinen Binance, birçok yenilikle kullanıcılarını memnun ediyor. Asya pazarının hakimi olan şirket, Güney Amerika ve Avrupa pazarında da ses getirmek istiyor. Bu doğrultuda yeni ülkelerde hizmet veren şirketin bu pazarlar için son hamlesi J.P Morgan Hukuk ve İcra Müşaviri Josh Goodbody’i işe almak oldu. Goodbody, bundan böyle Binance’nin Avrupa ve Güney Amerika sorumlusu olarak hizmet verecek.

Amaç Değişikliklere Anında Reaksiyon Göstermek

İş uzmanı Josh Goodbody, Binance’in politikalarını değişen koşullara göre yeniden şekillendirmekten sorumlu olacak. Böylece Binance, dünyanın yeni ve değişen gereksinimlerini karşılayabilir hale gelecek. Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kabul ediliyor. Geniş hizmet yelpazesi, kripto para birimi fanatikleri arasında çok popüler hale geldi.

Yeni Pazarlara Açılmak Binance’nin En Büyük Hedefi

Avrupalı ​​ve Latin Amerikalı kullanıcılar için çığır açan ürünleri tanıtma görevini üstlenen Goodbody’nin eylem planı, yeni başlayan bir bölge olan Latin Amerika’nın getirdiği zorluklarla başa çıkabilmek üzerine. Binance’in yeni programları, perakende ve kurumsal kullanıcılar tarafından kullanılabilir olmayı hedefliyor.

Binance Jersey, Binance Uganda ve Binance.US’in başarısından sonra, borsanın genişleme planları artık yeni yerler de içeriyor. Borsanın CEO’su Changpeng Zhao, Goodbody’nin Binance’in Avrupa ve Latin Amerika pazarlarındaki rolünü güçlendirmesini bekliyor. Goodbody’nin Blockchain alanındaki deneyim ve bilgisinin Binance’in büyümesine yardımcı olması bekleniyor.

Yakın zamanda Türkiye’de de aktif olarak hizmet vermesi beklenen Binance’nin, Papara üzerinden yatırım kabul edeceği dedikodular arasında. Ancak son birkaç ayda bu gelişmeler dedikodudan öteye gitmedi. İlerleyen günlerde Papara ile Binance’nin anlaşma imzalaması ve Papara ile Binance’ye yatırım yapılması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap