Bitcoin Analistlerinden Yeni Bitcoin Tahminleri

Bitcoin Analistlerinden Yeni Bitcoin TahminleriBitcoin’in 4.700 Dolar direnç noktasını kırması ve yukarı hareketi ne olacak bu Bitcoin’in değeri sorusunu yeniden gündeme getirdi. Bitcoin’in değerini merak eden kişiler için birçok analist yorumlarını paylaştı.

Bitcoin’in değeri hemen hemen kripto para yatırımı yapan herkesin dilinde. Birçok kişi Bitcoin’in inanılmaz rakamlara ulaşacağına inanıyorken bazıları is Bitcoin’in uzun vadede değerinin düşeceğini söylüyor. Yatırımcılar da bu yorumların hangilerine inanacaklarını şaşırıyorlar.

Peter Brandt’tan “Ama” İçeren Tahmin

Son dönemdeki yükseliş ile birlikte Bitcoin’in değerinin daha da artacağı ve 2017 yılının son dönemindeki rakamlara ulaşabileceği konuşuluyor. Bu noktada referans alınabilecek kişilerden biri Peter Brandt. Bitcoin’in hızla yükseldiği dönemde dahi Peter Brandt, bu değerin yanıltıcı olduğunu ve birkaç yıla 4.000 Dolar seviyesine Bitcoin’in yerleşeceğini söylemişti. Bu tahmininde haklı çıkan Brandt’ın son tahmini ise biraz çelişkili. Net bir şey söylemekten kaçınan Brandt, 2015 yılında olduğu gibi Bitcoin’in daha da yükselebileceğini veya bu seviyeden geri döneceğini düşünüyor. Diğer yandan parabolik bir aşamaya girilmesinin de kendisi açısından sürpriz olmadığını belirtiyor.

Crypto Thies 4.700 Dolar’a Dönülmesini Bekliyor

Bitcoin değeri hakkında yorum yapan Crypto Thies, yükselişin bir süre daha devam etmesini bekliyor. Bu yükselişin 8.000 Dolar seviyelerine kadar devam edeceğini söyleyen Thies, daha sonrasında 4.700 Dolar seviyesine geri dönüleceğini belirtiyor. Şu anki seviyelerin belli bir süre iyi bir yatırım imkanı tanıdığını söyleyen Thies, 8.000 Dolar seviyesinden sonra geri dönüşün oldukça muhtemel olduğunu dile getiriyor.

Brian Kelly’e Göre Bitcoin’in Şu Anki Değeri Düşük

Bitcoin hakkında yorum yapan son isim Brian Kelly oldu. BKCM’nin genel müdürü olan Kelly, Bitcoin’in şu anki değerinin olması gerekenden daha düşük olduğunu ifade etti. Mevcut değerin 6.000 Dolar seviyelerine çıkacağını düşünen Kelly, Bitcoin’in aynı 2015 yılında olduğu gibi yine çok ilgi gördüğünü ve bu yükseliş trendinin devam edeceğini iddia ediyor.

Yükseliş Sonrası Düşüş Beklentisi Hakim

Diğer analistlerin birçoğu da Bitcoin’in değerinin belli bir seviyeye geldikten sonra tekrar 4.700 Dolar seviyelerine geri dönmesini bekliyor. Sadece Peter Brandt, bu konuda net bir yorum yapmaktan kaçınıyor. Birkaç ay içinde Bitcoin’in değeri hakkında yeni tahminlerin yapılması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap