eToro Borsası ZCash’i Kripto Para Portföyüne Ekledi

eToro Borsası mobil sitesiDünyanın önemli Bitcoin borsalarından eToro, listelenen kripto paralara ZCash’i ekledi. Böylece ZCash, sitedeki 14’üncü kripto para oldu.

Kripto para piyasası büyürken yatırımcıların ihtiyaçları ve talepleri de artıyor. Bu artan talebi karşılamak için şirketlerin ellerinden gelenin en iyisi yapmalı ve yeni müşteri kazanmak, aynı zamanda mevcut müşterilerini korumak için teklif havuzunu genişletmeli. Coinspeaker’ın haberine göre 10 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip sosyal işlem platformu eToro tam olarak bunu yaptı ve hizmet verdiği kripto para sayısını ZCash’le 14’e çıkardı. Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, XRP, Litecoin, Ethereum Classic, Dash, Stellar, NEO, EOS, Cardano, IOTA ve BNB borsada işlem gören diğer kripto paralar.

ZCash’in tercih edilmesinin sebebi ise yöntemin tamamen güvenilir olması. Herhangi bir takip mekanizmasının mümkün olmaması sayesinde bahisçilerin de birçoğu ZCash ile yatırımlar yapmayı tercih ediyorlar. Halen Türkiye’de yeteri kadar ilgi görmediğine inanılan ZCash’in değerinin de bu hamle ile artabileceği düşünülüyor.

eToro Premier Lig Kulüpleriyle Anlaşma İmzalamıştı

2018 yılında eToro borsası popüler olmak adına önemli anlaşmalara imza atmıştı. Premier Lig kulüplerinin birçoğu ile sponsorluk anlaşması bulunan ve neredeyse her Premier Lig maçında saha kenarında reklamları bulunan eToro, ZCash hamlesiyle de dikkat çekmeyi başardı. O dönem anlaşma imzaladığı kulüplerin sponsorluk parasını Bitcoin ile ödeyerek dikkat çekmeyi başaran eToro’nun yeniliklerine son sürat devam etmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap