Changpeng Zhao’ya Göre Bitcoin Almanın Tam Sırası

Changpeng Zhao’ya Göre Bitcoin Almanın Tam SırasıBinance CEO’su Changpeng Zhao, VC’lerin faaliyetlerini durdurduğunu ama buna rağmen daha çok yatırım olduğunu dile getirdi. Bu da Zhao’ya göre Bitcoin satın almak için iyi bir fırsat oluşturdu.

Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanma, son aylarda olumsuza döndü. Bir dönem her gün değerini katlayan yöntem, son aylarda her gün değer kaybediyor. Birçok kişi Bitcoin’in artık sona yaklaştığına inanırken bazı kişiler de bu noktaların iyi bir alım fırsatı olduğunu belirtiyor. Her zamanki gibi ortak bir görüşün olmadığı kripto para borsasında Bitcoin’in alım fırsatı olduğunu belirten kişilerden biri Changpeng Zhao. Binance CEO’su Changpeng Zhao, VC’lerin faaliyetlerini sonlandırmalarına rağmen daha çok yatırım yaptıklarını ve bu rakamların iyi bir alım fırsatı olduğunu dile getirdi. Zhao’nun yaptığı açıklama şu şekilde:

“Birçok VC, faaliyetlerini sonlandırmış olmasına rağmen biz artık daha fazla yatırım yapıyoruz. Değerlemeler daha makul, çoğu prototip ürüne sahip, sadece güçlü takımlar kaldı. ATH’den çok daha iyi yatırım fırsatları var.”

Binance Tık Rekoru Kırmıştı

Kripto para fiyatlarının düşmesine rağmen Binance’nin bu alanda yatırımlar yapması aslında büyük bir sürpriz değil. Geçtiğimiz haftalarda fiyatlardaki düşüşlerin yatırımları tetiklediğini ve Binanace’nin artık daha çok ziyaret edildiği paylaşılmıştı. Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun açıklamaları da Bitcoin’e yatırımların devam edeceğini gözler önüne serdi.

Bütün bunlarla birlikte Zhao’nun dediği gibi Bitcoin’in gerçekten alım fırsatı olup olmadığı tam olarak bilinemiyor. Zhao’dan farklı görüşte olan birçok kişinin de olması sebebiyle yatırımcılar tam olarak ne yapacağını bilemiyor.

Etiketler:

Yorum Yap