Litecoin Jones – Gustafsson Mücadelesinin Sponsoru Oldu

Litecoin Jones – Gustafsson Mücadelesinin Sponsoru OlduLitecoin Vakfı, UFC hafif ağır sıklet şampiyonluk mücadelesinin sponsoru oldu. Jon Jones ile Alexander Gustafsson’u karşı karşıya getiren bu mücadele, kripto para sektörü için de önemli bir konumda yer aldı.

Kripto paraların spor müsabakalarına sponsor olması çok da yeni bir durum değil. Geçtiğimiz yıllarda CashBet Coin ile Arsenal arasında bir sponsorluk anlaşması imzalanmış ve ilk kez bir kulüp kripto para partnerliği anlaşmasına imza atmıştı. Bu tip anlaşmaların devamının geleceği düşünülse de bir yıl kadar sponsorluk anlaşması açısından sessi geçti. Bu sessizliği ise Litecoin Vakfı bozdu.

Açıklamada vakıf, Jon Jones ve Alexander Gustafsson arasındaki UFC hafif ağır siklet şampiyonluk mücadelesinin “resmi kripto para ortağı” olduğunu bildirdi. Litecoin Vakfı, sponsorluğun dijital paraların kabulünü artırma çabalarının bir parçası olduğunu ifade etti ve şöyle denildi:

“Markalar ve kurumların kripto para ve Blockchain’e dahil olmaya devam etmesiyle birlikte bu, bu teknolojinin ana akıma doğru yaklaşıyor olduğunun bir başka işaretidir.”

Litecoin Fiyatı Düşüş Eyleminde

Önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atarak dikkat çekmeyi amaçlayan Litecoin’in fiyatı, son dönemde düşüş gösteren kripto paralardan biri. Geçtiğimiz haftalarda 25 Dolar civarına kadar düşüş gösteren Litecoin’in bir yerde tekrar yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

Litecoin ve UFC arasındaki bu anlaşmaya benzer anlaşmaların da diğer kripto paralarca devam ettirileceği düşünülüyor.

Etiketler:

Yorum Yap