Dünyanın İlk Kripto Para Televizyon Kanalı Açılıyor

Coin News Channel stüdyosuKripto para ve Blockchain teknolojisinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kripto para sektöründe yaşanan son gelişme bir televizyon kanalı oldu. Coin News Channel ismindeki bu televizyon kanalının ilerleyen günlerde yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Kripto para sektöründe devletlerin bu sektörü kabul etmesi veya etmemesi, kripto paraların fiyatlarının tahmin eden kişiler ve yeni gelişmeler gündemi meşgul ediyor. Yaklaşık 1 yıldır Bitcoin fiyatlarında da ciddi bir dalgalanma yaşanmıyor ancak sektörün büyüyeceğine inanan kişiler bu sektör üzerine yatırımlarına devam ediyor. Son yatırım haberi ise bir TV kanalı üzerinden kripto takipçilerinin karşısına çıktı. Coin News Channel adında bir kanalın açılacağı kamuoyuyla paylaşıldı. 7 gün 24 saat yayın yapması beklenen bu kanalın ilk etapta sadece İngilizce yayın yapacağı tahmin ediliyor.

Yeni Kanal Yeni Yatırımcıları Getirecek

Açılması beklenen kripto para haber kanalının Bitcoin ve diğer kripto paralarla uzaktan yakından alakası olmayan kişilere bir fırsat sunacağı tahmin ediliyor. Şu an için sadece sosyal medya aracılığıyla reklamları yapılan kripto paraların böylece hayatın içine entegre olabileceği düşünülüyor.

Diğer bir bakış açısı ise dolandırıcılık faaliyetleri. Sektörde sosyal medya üzerinden ne yazık ki birçok dolandırıcılık girişimi oluyor ve bu girişimlerin birçoğu amacına ulaşıyor. Yeni kanalın tarafsız bir yayın yapması durumunda bu girişimlerden etkilenen kişilerin sayısında ciddi manada bir azalma olacağı tahmin ediliyor.

Kanalın Yayın Akışı 3 Türk Tarafından Hazırlanacak

Coin News Channel’ın bir diğer önemi de 3 Türk’ün bu kanalda aktif rol oynayacak olması. Celal Pir, Ali Eşelioğlu ve Nuri Çolakoğlu kanalın yayın akışını hazırlayacak isimler oldu. Yeni kanalın Türkiye’de Türksat uydu üzerinden yayın yapması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap