John McAfee Bitcoin Tahminini 1 Milyon Dolar’a Çıkardı

John McAfee Bitcoin tahminiKripto para sektörünün şahsına münhasır karakterlerinden John McAfee, yine gündeme gelmeyi başardı. 2020 yılı sonuna kadar Bitcoin’in 500.000 Dolar değerinde olacağını söyleyen McAfee, bu tahminini 1 Milyon Dolar’a çıkardı.

Kripto para sektöründe her hafta yeni bir tahmin haberi gündeme düşüyor. Tahminlerle en çok gündeme gelen isim ise John McAfee. Twitter’da binlerce takipçisi olan McAfee, geçtiğimiz haftalarda tahminlerine bir yenisini ekledi. Bitcoin’e olan inancıyla bilinen John McAfee, 2020 yılı sonuna kadar Bitcoin’in 500.000 Dolar olacağını belirtmişti. Bu tahminini birkaç gün önce değiştiren McAfee, 1 Bitcoin’in 1 Milyon Dolar olacağını dile getirdi.

Bitcoin’in tahmin ettiğinden çok daha hızlı bir şekilde büyüdüğünü dile getiren John McAfee, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“1 Milyon Dolar’dan daha az bir büyümenin mümkün olmadığına inanıyorum. Oyun halen devam ediyor. 2020 yılında Bitcoin’in değer 1 Milyon Dolar olacak”

Yatırımcılar Kime İnanacak?

Bitcoin yatırımcılarının kafasını kurcalayan durum ise çok daha farklı. Neredeyse her hafta bir ekonomist, kripto para analisti ve benzeri kişiler tahminlerde bulunuyor. Bu tahminlerin hiçbirinin birbirleriyle alakalı olmaması ise yatırımcıların neye inanacaklarını şaşırmasına sebep oluyor.

John McAfee gibi Bitcoin değerinin ilerleyen yıllarda astronomik rakamlara çıkacağını belirten kişilerin sayısı oldukça fazla. Bununla birlikte Bitcoin’in artık çökme noktasına geldiğini ve birkaç yıl içinde Bitcoin diye bir şeyin kalmayacağını belirten kişiler de azımsanmayacak derecede. Bu durumun önümüzdeki aylarda da aynı şekilde devam edeceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap