Philip Nunn’a Göre Bitcoin 60.000 Dolar’a Ulaşacak

Phillip NunnThe Blackmore Group ve Wealth Chain Group CEO’su Philip Nunn, Bitcoin’in geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nunn’a göre, yıl sonuna kadar Bitcoin’in fiyatı 60.000 Dolar’ı bulacak.

Philipp Nunn, geçtiğimiz Perşembe günü Tech Manchester etkinliğinde bir röportaj gerçekleştirdi. 2018 yılının Ocak ayında yaptığı açıklamalara halen inandığını belirten Nunn, yıl içerisinde Bitcoin’in 6.000 Dolar’a düşeceğini ama yıl sonunda 60.000 Dolar’ı göreceğini belirtmişti. Nunn’ın pratikte çelişkili görünen bu tahmini ile birlikte diğer kripto paralarla ilgili görüşleri de bulunuyor. Birçok kripto paranın başarısız olacağını da belirten Nunn, şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir Bitcoin yatırımcısı 6.000 dolar seviyelerini görmek istemez değil mi? Ama muhtemelen birkaç saat içerisinde gerçekleşecek. Fakat bu tahminim, şu anda deneyimlediğimiz piyasa volatilitesine dayanıyordu. Bence bu gerçekten isabetli bir bakış açısı. Bu yüzden kesinlikle tahminlerime güveniyorum.”

Nunn’a Göre Kripto Paralar Devrim Yapabilecek Güce Sahip

Tech Manchester’da verdiği röportaja göre Phillip Nunn, Blockchain teknolojisinin devrim gücüne yönelik sağlam bir inanca sahip. Nunn, bu teknolojinin gezegendeki her endüstrinin sahip olduğu düzeni bozabilecek potansiyele sahip olduğunu iddia ediyor.

Bankalarla, finans kurumlarıyla sıkı bir diyalog halinde olduğunu dile getiren Philip Nunn, hepsinin kripto para birimlerine yatırım yapmak istediklerini belirtiyor. Ancak bu yatırımcılar uygun bir giriş noktası bulmakta zorlanıyor.

Yatırımcılar için henüz sağlam bir altyapı bulunmadığını ifade eden Nunn, Coinbase gibi şirketlerin bu altyapıyı oluşturmasını bekliyor. Diğer kripto paralarla ilgili görüşlerini de açıklayan Nunn, birçok kripto paranın gelecekte olmayacağını ama şu an için en popüler kripto paraların varlıklarını sürdüreceğini dile getirdi. Nunn’a göre sektörün bel kemiğini oluşturan kripto paralar; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple şeklinde sıralanıyor.

Etiketler:

Yorum Yap