Dan Bilzerian Kripto Para Dünyasına Giriyor

dan bilzerian şampanya içiyorBirçok kişiye göre Instagram’ın en popüler insanı olarak bilinen Dan Bilzerian, birçok kişiye göre de başı beladan çıkmayan bir poker oyuncusu. Bilzerian, geçtiğimiz hafta Twitter’da kripto para dünyasına giriş yapacağının sinyallerini verdi.

100 Milyon Dolar’ın üzerinde serveti olduğu iddia edilen Dan Bilzerian, iki hafta önce kripto para dünyasına dönüş yapacağını tweetledi. Mayıs 2017’de birçok kez kripto para yatırımı yaptığını öne süren ve servetini bu şekilde kazandığını belirten Bilzerian’ın Bitcoin Cash, Bitcoin, Monero gibi kripto paralara yatırımlar yaptığı tahmin ediliyor.

Bilzerian Ailesi Her Zaman Gündemde

Bilzerian ailesi, ABD’nin sürekli gündeminde olan ailelerinden biri. Dan Bilzerian’ın kardeşi Adam Bilzerian, yıllar önce bir bombalı saldırı sonrasında tutuklanmıştı. 2015 yılında ise Başkan adayı olacağını açıklamıştı.

Sıra dışı bir ailenin sıra dışı üyelerinden biri olan Dan Bilzerian ise Instagram paylaşımları ve poker oyunlarıyla gündemde. Şimdi ise kripto para yatırımlarıyla gündeme oturan Dan Bilzerian’ın bu sektörden de kazanç elde edeceği tahmin ediliyor.

Kripto Para Fiyatları Düşüyor

Birçok kripto para uzmanı kripto paralara yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu belirtiyor. Dan Bilzerian da bu yatırımcıların düşüncelerine uyarak kripto para dünyasına adım atmaya karar verdi.

Birçok kripto paranın fiyatı düşüşte. Özellikle Bitcoin’in 90.000 TL’leri görmesinden sonra 40.000 TL civarına düşmesi yatırımcıları ikiye bölmüştü. Birçok kişi bu fiyatların daha da düşeceğini belirtirken, bir bölüm de Bitcoin fiyatının 400.000 TL’ye kadar çıkabileceğini düşünüyor. Bilzerian da Bitcoin ve dolayısıyla diğer kripto paraların fiyatının artacağını tahmin etmiş olacak ki kripto para yatırımı yapmaya başladı.

Etiketler:

Yorum Yap