Arsenal’in Yeni Blockchain Partneri Cashbet Coin Oldu

Arsenal CashBet Coin sponsorluk anlaşmasıİngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal, kripto para dünyasına adım attı. CashBet ile anlaşma imzalayan kulübün yeni blockhain partneri böylece CashBet Coin oldu.

Kripto paraların gündem olmasını sağlayan ilk unsur Bitcoin’in değeriydi. Katlanan değer, insanların kripto paralara biraz daha yakınlaşmasını sağladı. Bunun futbol arenasına ilk yansıması ise Arsenal ile CashBet arasındaki anlaşma oldu. Mobil oyun platformunu geliştirmek amacıyla CashBet Coin’i çıkaran site, Arsenal’in yeni blockhain partneri haline geldi.

CashBet markası Arsenal’in maçlarını oynadığı Emirates Stadyumu’nda boy gösterecek. Ayrıca kulübün resmi internet sitesinde de CashBet markası yer alacak.

CashBet CEO’su Mike Reaves anlaşma hakkında açıklamalar yaptı. Büyük bir kulüple anlaşma imzaladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Reaves şu ifadeleri kullandı: “CashBet Coin ile kumar dünyasında söz sahibi olmayı hedefliyoruz. Bunun bir parçası olarak Arsenal gibi dünyanın en önemli kulüplerinden biriyle anlaşma imzaladığımız için çok mutluyuz”

Kripto paralar henüz evrimini tamamlamamış durumda. Bu sebeple halen ciddi riskleri bulunan kripto paraların, kolay kolay ortadan kalkmayacağı bu tip anlaşmalarla daha iyi anlaşılıyor. Bu yöntemlerde bir gelecek gören önemli şirketler, kulüpler anlaşmalara imza atıyor ve yöntemin biraz daha gelişmesine katkı sağlıyor.

Kripto para dünyasına resmi olarak adım atan ilk kulüp Arsenal olsa da geçtiğimiz haftalarda birçok kulüp bu alanda çalışmalar yapacağının sinyallerini vermişti. Real Madrid ile anlaşması bulunan bir şirket, Santiago Bernabeu’ya düzenleyeceği turların ödemesini Bitcoin ile kabul etmeye başladı. Bu tür anlaşmaların hız kesmeden devam edeceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap