Twitter Logosu Dogecoin Oldu

Twitter Logosu Dogecoin OlduTwitter’ın yeni sahibi Elon Musk, Twitter web logosunu Dogecoin logosuyla değiştirdi. Değişikliğin ardından Dogecoin değerinde artış yaşandı.

Elon Musk’ın kripto para sektörüne ilgi duyduğu biliniyor. Hatta zaman zaman yaptığı paylaşımlar sebebiyle sektörde gidişatı değiştirdiğine de şahit olunuyor. Geçtiğimiz aylarda Twitter’ı satın alan Elon Musk, Nisan ayında logoyla ilgili bir değişikliğe gitti. Twitter’ın yeni logosu Dogecoin logosu oldu. Değişikliğin ardından Dogecoin değerinde artış yaşandı.

Twitter’dan 1 Nisan Şakası

Twitter’ın logo değişikliğinin ardından birçok kişi resmi bir açıklama bekledi. Bu açıklama da geçtiğimiz saatlerde yapıldı. Bu kararı alırken çok eğlendiklerini belirten yetkililer şu açıklamayı yaptı:

“Bugün itibarıyla Twitter’ın yeni logosu Dogecoin oldu. Bu kararı alırken çok eğlendik ve umarız siz de eğlenirsiniz.”

Değişiklik Dogecoin Yatırımcılarını Memnun Etti

Twitter’ın bu şakası, Dogecoin hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Twitter’ın logosunu beğendiklerini ve kalıcı olmasını istediklerini belirtti. Bazıları ise Twitter’ın Dogecoin’i desteklediğini ve kripto para biriminin değerinin artacağını düşündüğünü söyledi.

Dogecoin’in kurucularından Billy Markus da Twitter’ın şakasına katıldı. Markus, Twitter’ın logosunu değiştirmesinin “inanılmaz” olduğunu ve Dogecoin’in “internetin ruhu” olduğunu ifade etti. Markus, “Dogecoin, insanları güldürmek ve eğlendirmek için yaratıldı. Twitter’ın bunu anlaması ve takdir etmesi çok güzel.” dedi. Değişiklik sonrası Dogecoin’in değeri %30 arttı.

Twitter Logosu Bundan Sonra Dogecoin mi?

Twitter’ın logosunu ne zamana kadar Dogecoin şeklinde tutacağına dair resmi bir açıklama yok. Ancak The Guardian’ın haberine göre, bu durum 1 Nisan şakası ve Twitter, logosunu yakında eski haline getirecek.

Öte yandan bazı kaynaklar ise Elon Musk’ın Twitter’ı satın almadan önce logoyu Dogecoin logosuyla değiştireceğinin sözünü verdiğini belirtiyor. Bu sözü yerine getiren Elon Musk ise şu an için konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Önümüzdeki dönemde Elon Musk’ın da konuyla ilgili bir açıklama yapması veya logonun hiçbir şey olmamış gibi eski haline dönmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap