B2binpay Athletic Bilbao’nun Yeni Sponsoru Oldu

B2binpay Athletic Bilbao’nun Yeni SponsoruKripto para ödeme platformu B2binpay, Athletic Bilbao’nun yeni sponsoru oldu. Anlaşma, 2023/24 sezonu sonuna kadar devam edecek.

Kripto para şirketleriyle futbol kulüpleri arasında imzalanan birçok anlaşma var. Dünyaca ünlü kulüpler, bu anlaşmalarla taraftarların karşısına çıkıyor. Bu kulüplere geçtiğimiz haftalarda Athletic Bilbao da eklendi. Tutucu yapısıyla dikkat çeken Bilbao, kripto para ödeme platformu B2binpay ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşmaya göre B2binpay 2023/24 sezonu sonuna kadar Bask ekibinin sponsoru olacak.

Formalarda B2binpay Logosu Yer Alacak

Athletic Bilbao ile B2binpay arasındaki anlaşmanın rakamları kamuoyuyla paylaşılmadı. Öte yandan anlaşma şartları gereğince Bilbao’nun iç saha maçlarında reklam panolarında ve Bilbao formalarında B2binpay logosu yer alacak.

Anlaşmayla ilgili B2binpay ve Athletic Bilbao cephelerinden açıklamalar yapıldı. İki taraf da anlaşmadan memnun olduklarını açıkladı. B2binpay CEO’su Arthur Azizov anlaşmadan memnun olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Ben de tutkulu bir futbol hayranıyım ve burada B2BinPay’de kendi kurumsal futbol takımımız var. Bu nedenle, şirketimizin artık büyük Athletic Bilbao’ya sponsor olacağını duyurmaktan gurur duyuyorum. Athletic Bilbao takımının önümüzdeki 22/23 ve 23/24 sezonlarında La Liga’da galip geleceğinden ve potansiyel olarak UEFA Avrupa Ligi finallerine oynayacağından hiç şüphemiz yok! Athletic Bilbao sponsorluğumuzun futbol taraftarları arasında ve genel olarak Avrupa’da kripto para birimi ödemelerinin benimsenmesini teşvik etmek için bir fırsat olacağını umuyoruz.”

Athletic Bilbao Başkanı Jon Uriarte de açıklamalarda bulundu. B2binpay gibi alanında lider bir şirketle anlaşma imzaladıkları için mutlu olduklarını belirten Uriarte, kendilerine koydukları hedeflere ulaşma yolunda B2binpay’i önemli bir yol arkadaşı şeklinde tanımladı.

B2binpay Hakkında

Daha çok Asya pazarını hedefleyen B2binpay, işletmelere kripto para ödemesi kabul etme açısından destek veriyor. Çin başta olmak üzere birçok pazarda aktif hizmet veren B2binpay, Athletic Bilbao anlaşmasıyla İspanya pazarına da giriş yaptı. Bu pazarda da lider konuma geçmek isteyen şirketin önümüzdeki yıllarda farklı pazarlara açılacağı tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap