VOLE İçerik Tokeni Çıkaracağını Duyurdu

Vole İçerik Tokeni Çıkaracağını DuyurduSpor uygulamalarından VOLE, içerik tokeni çıkaracağını duyurdu. Bitexen ile anlaşan VOLE, 22-25 Ağustos tarihleri arasında Super Fan Token’ın ön satışta olacağını açıkladı.

Fan token veya taraftar tokenleri son dönemde oldukça popüler. Öte yandan bu tokenler yüzünden sorun yaşayan birçok yatırımcı da bulunuyor. Futbol kulüplerinin de tercih ettiği fan token furyasına VOLE de dahil oldu. Bunun için Bitexen ile anlaşan VOLE, içerik tokeni Super Fan Token’ı sporseverlerle buluşturacak.

Herkese 100 TL’lik Super Fan Token

VOLE, Super Fan Token’ın reklamını her mecradan yapıyor. YouTube programlarında Super Fan Token reklamı yapan VOLE, 100 TL değerinde token hediye edeceğini de duyurdu. Vole’nin ilgili paylaşımı şu şekilde:

“🔥VOLE’nin içerik tokenı “Super Fan Token” 22 – 25 Ağustos tarihleri arasında Bitexen’de Ön Satışta!📌 “VOLE” koduyla üye olanlara 100TL değerinde “Super Fan Token” Hediye!”

VOLE Hakkında

Türkiye’deki başarılı spor mecralarından VOLE, son dönemde YouTube kanalının büyümesiyle dikkat çekti. Özellikle yeni sezon öncesinde Önder Özen ve Metin Tekin hamleleriyle dikkat çeken VOLE, birçok programı futbolseverlerle buluşturuyor. Serdar Ali Çelikler, Ali Ece, Mustafa Demirtaş, Uğur Karakullukçu, Yağız Sabuncuoğlu, Onur Tuğrul ve Murat Murathanoğlu gibi isimleri kadrosunda barındıran VOLE, geçtiğimiz yıl Hollanda Eredivise yayın haklarının sahibiydi. Bu yıl yine NBA özetleri, Euroleague özetleri gibi içerikleri yayınlayacak VOLE, Super Fan Token ile dikkat çekmeye çalışıyor.

VOLE’nin Super Fan Token hamlesinin işe yarayıp yaramayacağı ise merak konusu. Zira son 1.5 yılda fan tokenler beklentileri tam anlamıyla karşılamış değil. Bu yüzden de yatırımcıların büyük bir bölümü fan tokenlerdan uzak duruyor. VOLE, bu sektöre adım atarak ilgi toplayacağını umut ediyor ama piyasanın durumu şu an için fan tokenlerın büyüyeceğine işaret etmiyor. Önümüzdeki günlerde Super Fan Token’ı öne çıkaran kampanyalara imza atması beklenen VOLE’nin bu içerik tokenine Bitexen’den erişim sağlayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorum Yap