Bitexen Giresunspor’un Yeni Sponsoru Oldu

Bitexen Giresunspor’un Yeni Sponsoru OlduTürkiye Süper Ligi ekiplerinden Giresunspor, kripto para borsalarından Bitexen ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmayla Bitexen Giresunspor’un yeni sponsoru oldu.

Türkiye’deki başarılı kripto para borsalarından Bitexen, spor dünyasındaki yatırımlarına bir yenisini ekledi. Başarılı şirket, Giresunspor’un yeni sponsoru oldu. İsim ve forma sponsorluğu anlaşmasında iki sezon boyunca Giresunspor formalarında Bitexen markası yer alacak. Ayrıca Giresunspor’un adı da Bitexen Giresunspor olacak.

Çorap Sponsorluğunu Genişletti

Bitexen, geçtiğimiz sezon Giresunspor’un çorap sponsoruydu. Yeni anlaşmayla sınırlar genişletildi ve isim ile forma sponsorluğuna geçiş yapıldı. Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem de konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bitexen olarak hem Token arzı hem de çalıştığımız her kulübe sponsor olarak futbol ve basketbol olmak üzere kulüplerimize önemli düzeyde finansman desteği sağladık. Ayrıca amatör takımları ve kadın futbolunu da desteklemeyi ihmal etmedik. Bu takımlarımıza da hatırı sayılır finansman ve malzeme desteği sağladık. Spor alanındaki vizyonumuzla geniş yelpazede paydaşlara destek sağlamak ve teknolojik alt yapımızın gücünü kullanabileceğimiz alanlarda kaynak yaratmak her zaman faaliyetlerimiz kapsamında olacak.

Türk futbolunun önde gelen kulüplerinden Giresunspor ile devam eden çorap sponsorluğumuz vardı. Önümüzdeki iki sezon için isim ve forma göğüs sponsoru olarak bu iş birliğimizi daha da ileriye taşıyoruz. Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet başta olmak üzere yeni anlaşmamızın tüm Giresunspor taraftarına ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.”

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet de Bitexen’e teşekkür etti. Bu anlaşmanın kulübe büyük katkı sağlayacağını belirten Karaahmet, her iki tarafa da anlaşmanın hayırlı olmasını temenni etti.

Bitexen Sponsorluk Anlaşmaları

Giresunspor ile forma sponsorluk anlaşmasına imza atan Bitexen, spora katkılarıyla biliniyor. Darüşşafaka, Şanlıurfaspor ve Bayrampaşa ile anlaşmaları bulunan Bitexen, yeni sezonda Sivasspor’un da forma sponsoru olacağını duyurdu. Adana Demirspor’un da uzun yıllardır sponsorluğunu yapan şirketin benzer anlaşmalara devam etmesi bekleniyor.

Farklı kripto paraları satın alabileceğiniz Bitexen’in kadın ve amatör futbola da yatırımları bulunuyor. İlerleyen günlerde Bitexen’in sürpriz anlaşmaları sürdüreceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap