Fenerbahçe’nin Yeni Konç Sponsoru Floki Inu Oldu

Fenerbahçe’nin Yeni Konç Sponsoru Floki Inu OlduTürkiye’nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe’nin yeni konç sponsoru Floki Inu oldu. Sezonun geri kalan bölümünde Fenerbahçe konçlarında Floki Inu markası yer alacak.

Fenerbahçe Futbol A takımı yapılan anlaşma neticesinde 2021/2022 sezonu boyunca Floki logolu çoraplar ile sahaya çıkacak. Yapılan anlaşmaya göre, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek Fenerbahçe Futbol Kulübü, çoraplarında Floki Inu’nun logosunu taşıyacak. Fenerbahçe, bu logoyla ilk maçına Gaziantep FK karşısında çıktı.

Fenerbahçe, her iki taraf içinde başarılı bir iş birliği olacağını ve bu anlaşmanın kendilerine katkı sağlayacağını açıkladı. Kripto dünyasının önemli varlığı olmak için çalışmalarını sürdüren Floki Inu, Türkiye’ye yatırım yaptı. Daha öncesinde Hindistan ve Rusya’dan birer kulüple anlaşan meme coin rotasını bu sefer Türkiye’ye çevirdi.

Fenerbahçe, daha öncesinden Paribu ile anlaşarak kendine ait taraftar tokeni çıkarmıştı. Yatırımcılardan bir hayli fazla ilgi gören anlaşma sayesinde kulüp ciddi bir gelir elde etmişti. Son olarak meme coin ile yaptığı anlaşmayla beraber kripto dünyasındaki etkinliği sürdürdü.

FLoki Inu Nedir?

Kendisini halkın kripto parası şeklinde tanımlayan Floki Inu (FLOKI), Tesla’nın kurucusu ve CEO’su Elon Musk’tan ilham alan Shiba Inu ve Dogecoin gibi birçok köpek temalı meme (şaka odaklı) kripto para biriminden biridir. Floki Inu, dünyada çığır açacak bir kripto platformu olduğunu belirtiyor. Önemli anlaşmalara da imza atan Floki Inu, popülerliğini arttırmayı hedefliyor.

Resmi sitesinde yer alan açıklamada, topluluğun önemine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullanıyor:

“FLOKI’nin meme (şaka) kültürü güçlüdür. Topluluğumuz meme’leri seviyor ve yaşıyor ve kripto para birimini gerçekten ana akım haline getirmenin ve ana akım benimsemeyi sağlamanın tek yolunun meme’lerin gücünden yararlanmak olduğuna kuvvetle inanıyoruz. Çünkü Meme’ler herkese hitap eder: fakir ve zengin, küçük ve büyük, genç ve yaşlı aynı şekilde. Bu yüzden insanların kripto para birimi kalpte bir meme olarak kalır.”

FLOKI Inu projesinin içinde oyun, NFT platformu, eğitim gibi farklı alt projeler de yer alıyor. Bunlar; Valhalla, Floki Place ve Floki Inuversity şeklinde sıralanıyor.

Etiketler:

Yorum Yap