Inter’in Yeni Forma Sponsoru Socios.com Oldu

Inter’in Yeni Forma Sponsoru Socios.com Olduİtalya Serie A’nın son şampiyonu Inter, 26 yıllık sponsoru Pirelli ile vedalaştı ve Socios.com ile anlaştı. Önümüzdeki sezon Inter’in yeni forma sponsoru Socios.com olacak.

Barcelona, Milan, Juventus, Manchester City gibi dünya devlerinin yanı sıra Türkiye’den de Galatasaray ve Trabzonspor gibi önemli kulüplerin taraftar tokenleri çıkaran blok zincir şirketi Socios dev bir anlaşmaya daha imza attı ve İtalyan devi Inter’i de üyeleri arasına kattı.

26 Yıllık Sponsor Pirelli’ye Veda

Taraflar arasında yapılan anlaşma forma sponsorluğunu da kapsadığı için İtalyan kulübü 26 yıldır hiç değiştirmediği İtalyan lastik devi Pirelli’yi de bırakmış oldu. Inter formasının önünde artık Socios yazacak. Inter bu forma reklamıyla taraftar tokenini de tanıtacak. Hem Socios hem Inter kulübü anlaşmayı resmi kanalları vasıtasıyla da duyurdular.

Inter Taraftar Token çıktıktan sonra token sahipleri için Socios.com’da her sezon önemli, etkileşimli ve eğlenceli anketler düzenlenecek ve taraftarların birçok konuda kulüp üzerinde söz söyleme hakkı oluşacak. Inter Fan Token sahipleri aynı zamanda kulübün özel içeriklerine de ilk olarak ulaşma imkanı elde edecek. Yapılan açıklamada Inter taraftar tokeninin yakın bir süre içinde çıkacağı belirtildi ancak tarih verilmedi.

Taraftar Tokenlerine İlgi Artıyor

Socios’un kendi kripto parası olan Chilliz (CHZ) başta olmak üzere birçok taraftar token bu seneki boğa sezonunda çok ciddi yükselişler yakaladılar. JUV, PSG ve ATM gibi tokenler Binance gibi önemli borsalarda listelenmelerinin de etkisiyle fiyatlarını birçok kez katlamayı başardılar. Türkiye’de GAL token çok ciddi fiyat hareketleri gösterdi.

Socios son olarak Türkiye’de Kulüpler Birliği’yle de anlaşma imzaladı. Öte yandan son dönemde milli takımların da taraftar tokenlerine ilgi gösterdiği biliniyor. Arjantin, Brezilya ve daha birçok ülke kendi taraftar tokenlerini çıkarması bekleniyor. Inter ile imzalanan sponsorluk anlaşması da bu sektörün gelişimine katkı sağlayacak. Önümüzdeki günlerin Socios.com adına yine oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap