UFC Crypto.com ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

UFC Crypto.com ile Sponsorluk AnlaşmasıUFC sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Crypto.com ile anlaşan UFC, Crypto.com’un açılışını Conor McGregor – Dustin Poirier maçında yapacak.

Son dönemde dünyanın dört bir yanında hayran kitlesiyle en büyük dövüş sporu organizasyonu olan UFC, farklı alanlarda yatırımlar yapmaya devam ediyor. Birçok farklı sponsorluk anlaşmasıyla ilgi çeken ve gelirini bu sayede katlayan UFC, son olarak Crypto.com ile bir anlaşma imzaladı. Kripto para satın alma platformu olarak bilinen Crypto.com markası, UFC ile gelişimini sürdürmeye çalışacak.

175 Milyon Dolardan Daha Fazla Değerli Anlaşma

CNBC’ye göre, 10 yıllık yapılan bu anlaşmanın 175 milyon dolar getirisi var. Anlaşmayla birlikte Crypto.com UFC dövüşçülerini reklamlarda oynatma hakkını elde edecek. Ayrıca UFC dövüşçülerinin ekipmanlarında da Crypto.com markası yer alacak.

Cyrpto.com markalı varlıklar ilk olarak 11 Temmuz’daki Dustin Poirier – Conor McGregor mücadelesinde UFC hayranlarının karşısına çıkacak. TV reklamlarında da yer alacak Crypto.com’un bu anlaşmayla birlikte özellikle ABD’de daha etkin olması bekleniyor.

”Yaptıkları İşte En İyiler”

UFC Başkanı Dana White, anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni anlaşmanın kendilerine katkı sağlayacağını belirten White, her zaman alanında en iyi şirketlerle anlaşma sağlamaya çalıştıklarını ve bu anlaşmayla birlikte bu prensiplerini devam ettirdiklerini dile getirdi. Dana White’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

“Bu anlaşmayı yaptıkları işte en iyi olan iki şirket arasında dev bir anlaşma olarak tanımlayabiliriz. Hiçbir şirket dövüş sporlarının popülaritesini arttırmak için UFC’den fazla şey yapmadı. Markamızın gücü sayesinde Crypto.com’un daha fazla insana ulaşmasını sağlayabiliriz.”

Crypto.com cephesinde açıklama yapan ise şirketin CEO’su Kris Marszalek’ti. Dev bir anlaşmaya imza attıklarını dile getiren Marszalek, şöyle devam etti:

“En hızlı büyüyen kripto para platformunun dünyaca ünlü UFC ile güçlerini birleştirmesi bizler için tarihi bir an. Bu, UFC ile yapacaklarımızın sadece başlangıcı. Beraber çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Geçtiğimiz aylarda Formula 1 ile bir anlaşma imzalayan Crypto.com böylece ikinci büyük anlaşmasını kamuoyuyla paylaştı. Önümüzdeki aylarda Crypto.com’un anlaşmalarına devam etmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap