Bitexen 100 TL Steam Hediye Çeki Veriyor

Bitexen 100 TL Steam Hediye Çeki VeriyorTürkiye piyasasının gözde kripto para borsalarından Bitexen, 100 şanslı kişiye 100 TL Steam hediye çeki veriyor. 6 Temmuz tarihine kadar Bitexen’in paylaştığı twitte katılım şartlarını yerine getirerek çekilişteki yerinizi ayırtabilirsiniz.

Türkiye’de hizmet veren kripto para borsalarının sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Bu borsaların sayısının artmasının olumlu yanları olduğu gibi birtakım olumsuz özellikleri de bulunuyor. Zira son dönemde ortadan kaybolan birçok borsa mevcut. Öte yandan bu borsaların rakiplerinden öne çıkmak için farklı kampanyalara imza attığı da görülüyor. Son kampanya Bitexen kripto para borsasından geldi.

Adana Demirspor taraftar tokeni çıkararak dikkat çeken Bitexen’in son kampanyası oyun tutkunlarını ilgilendiriyor. Sitenin paylaştığı gönderide katılım şartlarını yerine getirenler arasından 100 kişiye 100 TL Steam hediye çeki verilecek.

Kampanyaya Twitter’dan Katılmak Mümkün

Kampanya için son katılım tarihi 6 Temmuz olarak belirlenmiş. Twitter üzerinden bilgilendirme yapan Bitexen’in konuyla ilgili yaptığı paylaşım ise şu şekilde:
“#Gamer’lara Bitexen’den 100 ₺’lik Steam kodu hediye!
Şimdi bizi takip et,
Sevdiğin oyunu yoruma yaz,
Bu oyunu oynamak istediğin 3 arkadaşını etiketle,
#Steam kodu kazanan 100 kişiden biri ol! #Game2Bitexen”

Bitexen Hakkında

Bitexen, Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online dijital varlık alım satım platformudur.

Bitexen, bankacılık, parite ve türev yatırım araçları alım satım platformları, ödeme sistemleri, bilgi güvenliği, finansal suistimallerin önlenmesi ve inovasyon konularında yıllarca çalışmış olan Türk mühendisler tarafından geliştirildi.

Bitexen, mevcut yerel ve global dijital varlık alım satım platformları analiz edilerek, yenilikçi bir bakış açısıyla, dijital varlık yatırımcısının temel ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek global bir platform oluşturma hedefiyle kuruldu.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesini kullanıcılarına sunan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformu’nda yüzden fazla dijital varlık listelenmektedir.

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Bitexen Teknoloji A.Ş. 25.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermaye ile hizmet vermektedir.

Son dönemde taraftar tokenleriyle dikkat çeken ve Adana Demirspor’un sponsoru olan Bitexen’in önümüzdeki günlerde de kampanyalarıyla ses getirmesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap