Pornhub Litecoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı

Pornhub Litecoin ile Ödeme Kabul Etmeye BaşladıDünyanın en büyük yetişkin içerik sitesi Pornhub, bundan böyle ödemeleri Litecoin ile alacağını duyurdu. Premium üyelik almak isteyenler, kredi kartı ve benzeri yöntemlerle birlikte Litecoin ile de yatırım yapabilecekler.

Kripto para piyasasının en aktif projelerinden olan Litecoin, özellikle 2020 yılından beri sessizliğe büründü. Litecoin ağındaki bu sessizlik fiyata da yansıdı ve LTC kesinlikle top 10 kripto paranın dışına çıkmaya doğru ilerliyor. Buna rağmen son günlerde duyurulan Pornhub entegrasyonu kesinlikle LTC‘nin düşen performansına olumlu yönde katkı sağladı.

Dünyanın en büyük yetişkin içerik sitelerinden birisi olan Pornhub, yaklaşık olarak 2 gün önce Litecoin‘in artık sitede ödeme için kullanılabileceğini açıklamıştı. Kullanıcıların Premium abonelikler için LTC kullanabileceği haberi, ciddi bir etki yarattı.

LTC Ağındaki İşlemler %55 Oranında Arttı

Pornhub’un LTC’yi sitedeki ödeme yöntemleri arasına eklemesi, LTC ağında bir hareketlilik yaşanmasını sağladı. LTC ağındaki işlemler, %55 oranında artarken, bu hareketliliğin Pornhub ile bağlantılı olup olmadığı bilinmiyor. Diğer yandan bu hareketliliğin tesadüf olmadığı görüşü de hakim.

Charlie Lee tarafından piyasaya sürülen LTC, temel olarak “Bitcoin’in küçük kardeşi” olarak lanse edildi. BTC ağının daha ödeme canlısı versiyonu olarak tanıtılan LTC’nin şimdiden 2.100’den fazla dükkan ve satıcı tarafından ödeme aracı olarak kullanıldığı biliniyor. Pornhub ise bunların en büyüklerinden birisi olarak LTC’ye büyük bir katkı sağladı.

LTC ile Birlikte BTC de Pornhub’da

Dünyanın en büyük yetişkin içerik sitesi Pornhub’da birkaç gün öncesine kadar Kredi Kartı ve birçok yerel ödeme yöntemiyle yatırım yapılıyordu. Bu yöntemler arasına LTC eklendi. Sitenin ödeme yöntemleri listesine eklenen tek kripto para LTC de değildi. Bitcoin de Pornhub’a üye olmayı düşünenlerin karşısına çıkan ödeme yöntemlerinden biri. Dilediğiniz zaman BTC ile ödeme yapabilir ve sorunsuz bir şekilde birçok içeriği takip edebilirsiniz.

Pornhub’un ilerleyen dönemlerde farklı kripto paralara da ödeme yöntemleri listesinde yer vermesi bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap