Binance Sterlin Endeksli Stabil Kripto Parasını Tanıttı

Binance Sterlin Endeksli Stabil Kripto Parasını TanıttıDünyanın en büyük kripto para borsası olarak görülen Binance, yeniliklerine stabil kripto para ile devam etti. Sterlin endeksli bu stabil kripto paranın tanıtımının ardından Binance Coin’in de değeri arttı.

Stabil kripto paralar, geçtiğimiz yıllardaki kadar popüler değiller. Bununla birlikte paralarının değerini korumak isteyen birçok kişi halen stabil kripto paralara yöneliyor. Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance de uzunca bir süredir bu alanda yeniliğe imza atmak istiyordu. Sonunda amacına ulaşan Binance, Sterlin endeksli stabil kripto parasını tanıttı.

CryptosBatman Twitter hesabı tarafından verilen bu habere göre BGBP, Binance Chain ağında, Sterlin endeksli hizmet sunacak. Yeniliklerine stabil kripto para ile devam eden Binance, 2019 yılı boyunca birçok yeniliğe de imza attı. İlk olarak 2019’un başlarında Binance Launchpad’i tanıtan Changpeng Zhao, daha sonra kendi blockchain ağı Binance Chain’i, ondan sonra da merkeziyetsiz kripto para borsası Binance DEX’i tanıttı. Binance bu sefer ise Binance GBP isimli stabil kripto para birimini resmen görücüye çıkardı.

Changpeng Zhao BGBP’nin Test Aşamasında Olduğunu Belirtti

CryptosBatman hesabından yapılan açıklamanın ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao da bir açıklama yaptı. Zhao, stabil kripto paranın test aşamasında olduğunu belirtirken henüz sadece 200 Sterlin değerinde bir kripto para üretildiğini ifade etti. Projenin yavaş ilerlediğini de belirten Zhao, hata yapmak istemediklerini açıkladı.

Binance’nin ilerleyen haftalarda BGBP hakkında resmi bir açıklama daha yapması bekleniyor. Bu açıklamada sürecin detaylarının belirtileceği tahmin ediliyor.

OKEx’ten Benzer Bir Hamle

Mart ayında Türkiye operasyonlarını resmi olarak aktif hale getiren OKEx, Türk Lirası ile kripto para alımına olanak tanıyarak dikkat çekmişti. Şirketin yeni hamlesi ise stabil kripto para oldu. İlerleyen günlerde OKEx’in yeni stabil kripto parası hakkında kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

Sizler de hem bahis sitelerine yatırım yapmak hem de paranızı internet ortamında korumak istiyorsanız stabil kripto paraları inceleyebilirsiniz.

Etiketler:

Yorum Yap