McAfee’nin Yeni Bitcoin Kazandıran Bilgi Yarışması: Bitcoin Play

McAfee’nin Yeni Bitcoin Kazandıran Bilgi Yarışması: Bitcoin PlaySıra dışı kimliğiyle her dönem gündemde olan John McAfee, bu sefer de Bitcoin kazandıran bir yarışma uygulaması ile takipçilerinin karşısına çıktı. Bitcoin Play uygulaması ile doğru cevaplarda çok düşük miktarlar da olsa Bitcoin hediye eden McAfee, yanlış cevaplarda ise kullanıcılara küfür ediyor.

Anti virüs ile milyarder olan McAfee, kripto para sektöründe de “uzman” olmasıyla dikkat çekmişti. Sıra dışı kimliği ile Netflix’in de ilgisini çeken McAfee, yine kendine has üslubuyla bir Bitcoin uygulaması çıkardı. Bitcoin Play uygulaması ile herkese Bitcoin kazanma fırsatı tanıyan McAfee, uygulamada doğru cevabı bilemeyen kişilere de küfür ediyor.

Bitcoin Play’in İki Modu Bulunuyor

John McAfee’nin tamamen “normal” bir uygulama çıkarmasını zaten kimse beklemiyordu. Nitekim oyunda yanlış cevabı verdiğinizde uygulamanın çok normal olmadığını görüyorsunuz ve McAfee’nin küfürlerine maruz kalıyorsunuz.

McAfee, yine de insaflı davranarak oyuna ekstra bir mod daha getirmiş. Aile modunda yanlış cevap verdiğinizde herhangi bir hakaret işitmeden oyununuz sona eriyor. Diğer yandan haftalık rekabet moduyla diğer yarışmacılara karşı yarışma şansınız da olacak. Ödüllerle uygulamayı teşvik etmeye çalışan McAfee’nin Bitcoin Play uygulaması ile nereye varmak istediği ise merak ediliyor.

McAfee’nin Amacı Ne?

Kripto para sektöründe tuhaf açıklamalar yaparak gündem olmayı başaran McAfee’nin Bitcoin Play uygulaması ile tam olarak neyi amaçladığı bilinmiyor. Diğer yandan tahminler kullanıcıların BTC’de ödüllendirilmesi, yeni bir grup insanın bu varlığa küçük miktarlarda olsa sahip olmasına ve kullanmaya teşvik etmesine neden olabileceği yönünde.

Android işletim sistemli cihazlarda aktif olan Bitcoin Play’in ilerleyen dönemlerde iOS üzerinden de indirilebileceği tahmin ediliyor.

Ciddi bir gelir kapısı olmasa da cüzi miktarlar kazanma fırsatı veren Bitcoin Play’de vakit geçirdikçe ödül de otomatik olarak katlanıyor. John McAfee’nin birkaç hafta içinde uygulamayı teşvik etmek amacıyla yine sıra dışı işlere imza atacağı da beklentiler dahilinde.

Etiketler:

Yorum Yap