West Ham United Taraftar Tokeni Çıkarıyor

West Ham United Taraftar Tokeni ÇıkarıyorKripto para sektörüne ilgi duyan camiaların başında futbol camiası geliyor. Arsenal’in Cashbet Coin ile imzaladığı anlaşmayla bu sektöre ilginin arttığı biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda ise Premier Lig’in köklü kulüplerinden West Ham United, taraftarlarına özel bir token çıkaracağını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi’nde mücadele eden West Ham United, Socios.com ile bir iş birliği yaparak taraftar tokeni çıkarmaya hazırlanıyor. Yapılan basın açıklamasına göre, Londra ekibinin önümüzdeki dönemde bu konu ile ilgili olarak hamle yapacak.

2019/20 Premier Lig sezonu için çıkarılacak olan bu taraftar tokeninin, Socios’un mobil uygulamasındaki oylamalarda kullanılması bekleniyor. Token sahipleri aynı zamanda maçlar, antrenman ve basın notları ve diğer süreçlerde de avantaj sahibi olacak.

Token Satın Almak için CHZ Satın Almak Gerekiyor

West Ham United taraftarlarının tokeni satın alması için Chiliz’ ağının ana tokeni olan CHZ’yi satın almaları gerekecek. Bu token sayesinde West Ham taraftarı kulüplerini destekleme şansı yakalayacaklar.

PSG ve Juventus da Socios.com ile İş Birliği Yaptılar

Socios.com ile anlaşarak dikkat çeken West Ham United, taraftar tokenlerini önümüzdeki sezon itibariyle hayranlarına ulaştıracak. Socios.com ise futbol dünyasından üçüncü anlaşmasına imza atmış olacak.

Geçtiğimiz haftalarda kurumsallaşmaya büyük önem gösteren PSG, Socios.com ile bir anlaşmaya imza atmıştı. Aynı şekilde iyi yönetilen kulüp denildiği anda akla gelen Juventus da Socios.com ile bir anlaşma imzalayarak özel token çıkarma yoluna gitmişti.

Juventus, PSG, Arsenal ve son olarak da West Ham United kripto para dünyasına sıcak bakan ve bu alanda girişimlerde bulunan kulüpler oldular. Geçtiğimiz sezon ise Atletico Mineiro, kendi özel kripto parasını çıkararak dikkatleri üzerine çekmişti. GaloCoin adına bir kripto para çıkaran kulüp, taraftarlardan da destek istemişti.

Futbol dünyasının kripto para sektörüne yaklaşımı son dönemde biraz daha olumlu. Türkiye’de de birçok kripto para borsası futbol kulüpleriyle anlaşmalar imzalıyor. Sektörün ilerleyen dönemlerde bütün spor branşları tarafından benimseneceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap