Cory Johnson: “Ripple Bitcoin’den Daha Fazla Kullanılıyor”

Ripple’ın pazarlama bölümünün başında yer alan Cory JohnsonRipple’ın pazarlama bölümünün başında yer alan Cory Johnson, Ripple’ın Bitcoin’den daha fazla kullanıldığını iddia etti. Ripple’ın kullandığı teknolojinin üst düzey olduğunu söyleyen Johnson, Bitcoin’in düşük teknoloji kullandığını belirtti.

Bitcoin’in değer kaybettiği son haftalarda kripto para sektöründe açıklamalar birbiri ardına geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Ripple yöneticisi Cory Johnson da açıklama yapanlar kervanına katıldı. Ripple’ın Bitcoin’den çok daha fazla kullanıldığını belirten Johnson, bir bakıma Bitcoin’in tahtını Ripple’ın ele geçireceğini iddia ediyor.

Bitcoin’in Kötü Teknoloji Kullandığı Düşünülüyor

Cory Johnson, Bitcoin’in kötü bir teknoloji üzerine inşa edildiğini ve bu sebeple Bitcoin’de işlemlerin sınırlı olduğunu düşünüyor. Ripple’ın ise tam tersi bir teknoloji ile hizmet verdiğini belirten Johnson, şu ifadeleri kullandı:

“XRP’nin madenciliği yok. XRP, saniyede 1.500 işlem gerçekleştirir. Şirketim Ripple Labs dünyanın her yerinden finans alanında 150’den fazla müşteriye sahip. Bunlar büyük bankalar ve havale şirketleri. Birçoğu XRP kullanıyor, hepsi olmasa da. Bu token, maliyetleri 400 baz puandan 40 baz puan düşürmek için sınırlar arası işlemler yapmak için kullanılıyor. Süreyi de 4 günden 2 dakikaya indiriyor.”

Johnson Bitcoin Fiyatı Hakkında Açıklama Yapmadı

Bitcoin’in değerinin düşmesi ve gelecekteki durum hakkında da sorular yöneltilen Johnson, bu sorulara cevap vermeyi reddetti. Johnson, Bitcoin’in değerinin tahmin edilemeyeceğine inanıyor.

Ripple teknolojisine güvenen Johnson’ın söylediklerini piyasa değerleri pek de doğrulamıyor. 1 yılda %100’ün üzerinde değer kaybeden Ripple’ın piyasa değeri düşmeye devam ediyor. Gelecekte ne olacağını ise Johnson gibi hiç kimsenin tahmin edemeceği düşünülüyor.

Etiketler:

Yorum Yap