Bitcoin Borsası Gobaba Bursaspor’a Saha Reklamı Verdi

gobaba ve bursaspor2018 yılının son döneminde kurulan Bitcoin borsası Gobaba, Türkiye Süper Ligi’nin başarılı kulüplerinden Bursaspor’un sponsoru oldu. 2018/19 sezonunun ikinci yarısını kapsayan anlaşma ile Bursaspor’un iç saha maçlarında Gobaba reklamları yer alacak.

Türkiye’de son dönemde Bitcoin borsalarının sayısı artıyor. Sayının artması aynı bahis sitelerindeki gibi aslında biraz olsun düzeni bozuyor. Hangi kripto para borsasının güvenilir, hangisinin sorunlu olduğu tam olarak anlaşılamıyor. 2018 yılının son döneminde hizmet vermeye başlayan Gobaba ise güvenilir olduğunu sponsorluk anlaşmasıyla ispat etme yoluna gitti.

2018 yılında İngiltere’de kurulan Gobaba, Bursaspor’un yeni sponsoru oldu. Gobaba reklamları bu anlaşma ile birlikte Bursaspor’un iç saha maçlarında kendine yer bulacak.

Bursaspor – Fenerbahçe Mücadelesiyle Anlaşma Başladı

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Bursaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Bu mücadeleyle Gobaba – Bursaspor ortaklığı da başlamış oldu. Tüm iç saha maçlarında reklamları yer alacak olan Gobaba’nın kampanyalarla bu reklamları desteklemesi bekleniyor.

Gobaba’nın biraz daha popüler olmak adına attığı bu adım, avantajlı bir kampanya ile süslendi. Fenerbahçe mücadelesinde saha kenarındaki Gobaba reklamlarının fotoğrafını çekip, sitenin Twitter hesabına gönderen kişiler 50 Gobaba Coin kazandılar. Bu Gobaba Coin’lerle siteden alışveriş yapılabiliyor. İlerleyen haftalarda bu kampanyaların devam edeceği düşünülüyor.

Bitcoin ile birlikte toplam 36 farklı kripto paraya yer veren Gobaba’nın Türkiye’de ilerleyen haftalarda daha da popüler olması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap