Çinli Milyarderden 300 Milyon Dolarlık Kripto Merkezi Yatırımı

Çinli milyarder Bruno WuGünümüzün popüler konusu kripto paralara dair yeni girişim Çinli bir Milyarderden geldi. 300 milyon dolar‘lık proje ile kripto merkezi kuruluyor.

Yükselişe geçtiği 2017 senesinde Bitcoin ile yatıp kalktığımız dönem belki geride kaldı; o dönemin rüzgarını arkasına alan kripto paraların popülerliği ise her geçen gün artıyor. Hükümetlerin dahi üzerinde titizlikle durduğu bu değerler, günlük hayatımızda da kullanılmaya başlandı. Böylesine bir ivme yakalayan kripto paralar için yeni girişimlerin de yapılması elbette ki şaşırtıcı değil.

Webtekno’nun haberine göre, Bruno Wu adlı Çinli bir milyarder, yeni bir kripto merkezi açmayı planlıyor. Yeni projesi için 300 milyon dolarlık bir bütçe ayıracağını belirten milyarder, girişimini Hartford Connecticut’ta gerçekleştirecek. Bu girişimi için harika bir yer seçtiğini düşünen Wu, en iyi üniversiteler ile aynı bölgede yer almanın ona fayda sağlayacağını belirtti.

Akredite bir kuruluş oluşturmak adına yakınındaki kolejler ile ortaklık kuracak olan milyarder, yaptığı bu girişimle başarıyı yakalayacak mı bilinmez ancak bu proje kripto para sektörünün ivmesini sürdürdüğünü gösteriyor. Yeni bir tanım olduğu için kimilerine ‘boş iş’ gibi görünen kripto merkezlere ilerleyen zamanlarda daha fazla rastlayabiliriz.

Etiketler:

Yorum Yap