Ripple Madonna ile Ortaklık Kuruyor

Ripple Madonna ile Ortaklık KuruyorPopüler kripto paralardan Ripple, Malavi’deki kimsesiz çocuklara para toplamak için Madonna ile ortaklık kuruyor. Efsanevi sanatçı 60’ıncı yaşını yardım amaçlı para toplayarak kutlayacağını açıkladı.

Madonna, casino sektöründe kendi adına çıkarılan birtakım oyunlarla dikkat çekmeyi başarmıştı. Kripto para sektörüne ise Ripple ile giriş yaptı. 2006 yılında Michael Berg ile ortaklaşa kurdukları Raising Malawi üzerinden para toplanacağını açıklayan Madonna, Ripple’ın da kampanyaya destek vereceğini belirtti.

Kampanya 31 Ağustos’a Kadar Sürecek

Ripple Başkan Yardımcısı Eric Van Miltenburg, kampanyanın Malavi’ye katkı sağlamak için yapıldığını ve bu kampanyanın amacına ulaşacağını dile getirdi. 30 Temmuz’da başlayan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Ağustos.

Kampanyanın amacı ise 60.000 Dolar para toplamak ve Malavi’deki gençlere en azından belli ölçülerden yardım edip farkındalık yaratmak. İlk iki gün kampanyanın Facebook sayfasına göre toplanan miktar 26.000 Dolar oldu. 546 kişinin bağış yaptığı kampanyanın hedefini rahatlıkla geçeceği tahmin ediliyor.

Malavi Dünya’nın En Fakir Ülkelerinden Biri

Afrika genelinde ülkelerin büyük bir bölümü halen sömürü altında. Sömürü altında olmayan ülkeler de bir türlü toparlama sürecini tamamlayamıyor. Malavi de sıkıntıların bir hayli fazla olduğu ülkelerden biri. Uluslararası Para Fonu verilerine göre ülkede yaşayanların büyük bir kesimi yoksulluk sınırının altında.

Bu denli yardıma muhtaç insanların yaşadığı Malavi’de bu sebeple toplanacak 60.000 Dolar veya fazlasının önemi büyük. Madonna ve Ripple bu etkinlikte yer alması da farkındalığı arttıracağa benziyor.

Etiketler:

Yorum Yap