BTCTürk Minimum Yatırım Miktarını 100 TL’ye Düşürdü

btcturk limitleriTürkiye’nin en güvenilir Bitcoin borsalarından BTCTürk, para yatırma limitlerinde değişikliğe gitti. Bitcoin ve diğer kripto paraları satın almak isteyen kişiler minimum 100 TL yatırım yaparak BTCTürk’ten alışverişlerini yapabilecekler.

BTCTürk, Türkiye’nin en eski Bitcoin borsası. Bir dönem hesaplarının kapatılmasına rağmen kullanıcılarına sorun çıkarmayan BTCTürk, yüksek limitler sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmiyor veya tercih edilemiyordu. Geçtiğimiz haftalarda bir yeniliğe imza atan BTCTürk, minimum para yatırma limitini 1.000 TL’den 100 TL’ye çekti. Artık siteye üye olmanızın ardından sitenin banka hesaplarına 100 TL olarak yatırım yapabileceksiniz.

BTCTürk Logo Değişikliğine Gitti

Geçtiğimiz yıllarda sadece Bitcoin alışverişine izin veren BTCTürk, Ethereum başta olmak üzere Ripple ve Litecoin yöntemlerini de sitesine dahil etmişti. Her geçen gün üzerine koyan ve bu sayede en çok tercih edilen Bitcoin borsası olan BTCTürk, geçtiğimiz hafta logo değişikliğine gitti.

Yeşil renginden ziyade mavi renginin kullanıldığı ve daha ilgi çekici bu logo ile birlikte site tasarımında da hakim renk mavi oldu.

Banka Havalesine Alternatif Papara

Çiftlik Bank skandalı ile popüler olmayı başaran Papara, BDDK’ya bağlı bir online cüzdan. Birkaç bahis sitesinin de tercih ettiği Papara, BTCTürk’ün para yatırma listesine dahil oldu. Banka Havalesi ile yatırım yapmak istemeyen kişiler, Papara yöntemini kullanarak BTCTürk’e yatırımlarını yapabilirler.

Son aylarda yenilikleriyle dikkat çeken BTCTürk’ün özellikle alternatif kripto para noktasında önemli adımlar atması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum Yap