Sneijder’in Yöneticisi Olduğu vSport Chain Tron ile Ortaklık Kurdu

vSport Chain kripto parası marka yüzü SneijderBir dönem Galatasaray’da da forma giyen Wesley Sneijder, geçtiğimiz yıllarda kripto dünyasına adım atmıştı. Sneijder’in yöneticiliğini yaptığı vSport Chain, Tron ile işbirliğine gitti.

vSport Chain, tamamen spor endüstrisine odaklanan ve kar amacı gütmeyen bir Blockchain platformu olarak tanımlanıyor. Futbol başta olmak üzere spor dünyasındaki sorunları çözmek için ortaya çıkan vSport Chain, gelimini devam ettirmek için önemli anlaşmalara imza atıyor. Sneijder’in yöneticiliğini yaptığı vSport Chain, geçtiğimiz hafta Tron ile anlaşma imzaladı.

Sneijder: “Ortaklık İçin Sabırsızlanıyoruz”

Yeni anlaşma ile ilgili Tron kurucusu Justin Sun açıklamalarda bulundu. Anlaşmadan dolayı çok memnun olduklarını belirten Sun, bu anlaşmanın spor dünyasına katkı sağlayacağını dile getrdi. Justin Sun’un açıklamaları şu şekilde:

“Futbol başta olmak üzere spor dünyasındaki sorunları çözmek için vSport ile Tron ortaklığını çok heyecan verici buluyoruz. Bu ortaklığın başlaması için sabırsızlanıyoruz.”

Wesley Sneijder de konu ile ilgili resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Justin Sun’un twitini alıntılayan Sneijder, ortaklığa başlamak için sabırsızlandıklarını belirtti.

Tron Değerinin Artması Bekleniyor

Mayıs sonu itibariyle ana ağı açacak olan Tron’un yeni ağına taşınması 21 Haziran’ı bulacak. Bu tarihten itibaren tüm TRX’lerin Tron zincirine taşınacağı belirtiliyor.

Yenilikler ve anlaşmaların ardından son dönemlerde değer kaybeden Tron’un değerinin artacağı düşünülüyor. Geçtiğimiz aylarda Tron kurucusu Justin Sun, bu konu hakkında da açıklamalar yapmıştı. 2018’in sonuna kadar en büyük 6’ncı kripto para olacaklarını dile getiren Sun’ın bu beklentisinin hayata geçip geçemeyeceği önümüzdeki aylarda belli olacak.

Etiketler:

Yorum Yap