Ripple Anlaşmalarına Son Sürat Devam Ediyor

Umman bankası BankDhafor ve RippleYaptığı anlaşmalarla dikkatleri üzerine çeken kripto para birimi Ripple, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Umman’ın ilk bankası olarak bilinen BankDhafor ile anlaşan Ripple, etkinliğini arttırmaya devam etmiş oldu.

Umman’ın ilk bankası olarak bilinen BankDhafor’un bir diğer özelliği ise Blockhain çözümleri. Blockhain üzerine çalışmalar yapan bu finansal kuruluşun Ripple ile anlaşması bu sebeple büyük bir sürpriz değil. Anlık işlemler için Blockhain’den faydalanan BankDhafor’un yeni anlaşmasıyla ilgili şirket yöneticisi Tarık Taha açıklamalarda bulundu. Blockhain’den faydalandıklarını belirten Tarık Taha, bu doğrultuda Ripple ile anlaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Yapılan Transferler Ripple ile Daha Şeffaf Olacak

BankDhafor’un bu anlaşmayı imzalamasının başlıca sebebi birçok ülkeden para transferlerini saniyeler içinde almaktı. Bu şekilde daha çok kişiye ve şirkete hitap edeceğini tahmin eden şirketin amacına ulaşacağı tahmin ediliyor. Aynı şekilde Ripple ile yapılacak işlemlerin de saniyeler içinde sonuçlanacağı tahmin ediliyor.

Ripple 5 Ortaklık Anlaşması Daha İmzaladı

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de Akbank ile anlaşan Ripple, BankDhafor’un yanı sıra birçok şirketle anlaşma imzaladı. Bu ortaklıklar, RationalFX (U.K.), Exchange4Free (U.K.), FairFX (U.K.), UniPAY (Gürcistan) ve MoneyMatch (Malezya). Dünyanın dört bir yanında etkinliğini arttıran Ripple’ın önümüzdeki günlerde anlaşmalarına devam edeceği tahmin ediliyor.

Ripple Fiyatı Düşüş İçinde

Son dönemde kripto para fiyatlarındaki dalgalanmalar ciddi manada artmış durumda. Ripple da geçtiğimiz haftaları inişli çıkışlı sürdürdü. 2018 yılının başında 2 Dolar’ı geçen fiyatıyla far yaratan ve yatırımcıları memnun eden Ripple, geçtiğimiz haftaları 1 Dolar bandına yakın geçirdi. Ancak buralarda tutunamayan Ripple’ın fiyatının önümüzdeki haftalarda biraz daha düşeceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorum Yap